Czy odkopując stare tematy łamię regulamin
Bo barti108 dał mi warana za to właśnie
A ten temat to było komentowanie
BARTI108 wykorzystuje swą mondreatorską władzę przeciwko szarym ,,bezzdronnym"
I składam skargę do SKICKA na waran za odkopywanie komentarzu BRRTIEGO108
Co to ku**** jest waran? W dupę sobie wsadź warana....
OMG? Jak ktoś może być taki tępy? I nie ma ku*** czegoś takiego jak bezdronny. Wiesz że 5-latek lepiej włada językiem polskim od Ciebie? Naprawdę mnie zaszokowałeś.
Wiem SKICEK tematu nie pamiętam ale chodziło o komentarz,lub zadałem pytanie
na ten temat,a temat był z przed 1miesiąca
aha porzalenie BARTI108 zamknął i gdzieś skasował żeby nie dostać warana.
Temat ze skargą nazywał się ,,przekracza granice"i był w dziale,,uwagi dotyczące forum" BArti108 temat zamknął i skasował i zagrosził waranem
W porzaleniu chyba był ten temat
Pożalenie a nie porzalenie. Zauważyłeś że poprawna pisownia to np żal.pl a nie rzal.pl? Po drugie powtarzam, są warny (od warning), a nie warany... Napisz na jakimkolwiek forum "warany" i zobacz czy Cię zrozumieją.
Po drugie: warna dostałeś słusznie, bo wszyscy widzą jakie tematy i w jakich ilościach odkopywałeś. W potrzebie i w granicach rozsądku to owszem, ale nie 10 razy na dzie? dla zwykłego nabijania z postów.
Po trzecie: ciesz się, że nie dostałeś wtedy jeszcze jednego warna za nasmiewanie się ze mnie.
Po czwarte: naucz sie korzystać z forum zgodnie z regulaminem, netykietą, rozsądkiem i własnym sumieniem, a nie będzie takich pierdół. Zamieszanie zrobiłeś jak nie wiadomo co.
Po piąte: nic nie zwalnia cie chociaż ze starania o poprawną pisownię (od czego jest Word i Firefox), bo Skickowi się rtaczej nie spodoba na dłuższą metę takie oszpecanie forum.
Po szóste: cały ten raban i dyskusja o jedno słuszne ostrzeżenie jest zbędna.
BTW Rozszyfruje to ktoś, bo nie rozumiem:
arti78 napisał/a:
składam skargę do SKICKA na waran za odkopywanie komentarzu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum