Opis:
Jak pewnie już wiecie klan pogromcy ciemność upadł.Więc w ramach pocieszenia i z okazji zbliżających się ferii zimowych chciałbym zorganizować bitwę na śnieżki (wind strike) na worldzie pvp lub też Cw. Zbiórka odbyła by się na BH
Secik:
Air staff i jakaś zbroja
Data
Datę i godzinę wy ustalacie
99 Cooking: 13 VI 2010 99 Firemaking: 17 X 2010 99 Defence: 2 II 2011 99 Hunter: 11 III 2011:
99 Magic: 13 IV 2011 99 Hitpoints- 15 VII 2011 99 Attack- 27 XI 2011 99 Strength- 18 I 2012
Taki event był kiedyś zorganizowany bodajże przez zybez albo tip.it (chyba tip.it).
Pomysł fajny. Może przyjść każdy czy trzeba być byłym klanowiczem/członkiem jakiegoś teamu na pc?
Lord Hagen70
Combat: 135
Profesja: Wojownik
Nick: Lord Hagen70
Members: tak
Wysłany: 2009-01-17, 21:00
no chyba każdy może przyjść... i myślę że najlepiej było by na cw w portalu którym nie traci się rzeczy gdzieś na multi w jakimś domku wtedy nie ma uciekania kto padnie ten wraca i tak w kolko... ale wątpie żeby przyszlo wiecej niz 10 osob
99 Cooking: 13 VI 2010 99 Firemaking: 17 X 2010 99 Defence: 2 II 2011 99 Hunter: 11 III 2011:
99 Magic: 13 IV 2011 99 Hitpoints- 15 VII 2011 99 Attack- 27 XI 2011 99 Strength- 18 I 2012
a jakby ktoś chamsko przyszedł z mokrym śniegiem to co wtedy?
ciuszki maga i nawet te 100 czy 200 śnieżek chyba nie jest dużo warte ? a cw to takie brzydkie szare jest...
I co, każdy ma się od razu domyśleć że water strike o mokry śnieg? ; / Raczej mało go przypomina. Zrozumiałem że chodzi Ci o zrobienie nawalanki na snowballs gdziekolwiek w rs bo
Cytat:
a cw to takie brzydkie szare jest...
A wcześ?iej owszem, była mowa o wind strike ale myślałem że właśnie wolałbyś na snowballs (holiday event sprzed roku bodajże).
Opis:
Jak pewnie już wiecie klan pogromcy ciemność upadł.Więc w ramach pocieszenia i z okazji zbliżających się ferii zimowych chciałbym zorganizować bitwę na śnieżki (wind strike) na worldzie pvp lub też Cw. Zbiórka odbyła by się na BH
PC się sypnął??? O.o OMyGy, świat się wali
Co do imprezki to spoonio, ale datę sam ustal, bo imprezka jak mówił Bieniu, nie ruszy choćby za tysiące lat, jeśli każesz komuś datę ustalać. Datę wymyśla organizator i tyle.
No i mam uwagę... każdy, kto chciałby wziąć udział, musiałby tu powiedzieć albo też na innym forum, na którym to zareklamowałeś i musiałbyś ustalić dokładne miejsce pvp worlda (najlepiej coś w rodzaju pola kapusty koło PS (Port SArim) bo tam nie powinno być zbyt wielu noobków w najlepszych możliwych szatach maga, rune armourach i z dragonami, atakujących każdego kogo napotkają. Ale kij wi. Ty coś ustal, mi nie przychodzi do głowy lepsze miejsce)
No więc ja proponuje sobotę godz 19 na Pvp worldzie na którym będzie bardzo mało osób
Ashr Ishii napisał/a:
PC się sypnął??? O.o OMyGy, świat się wali
Nom
Ashr Ishii napisał/a:
No i mam uwagę... każdy, kto chciałby wziąć udział, musiałby tu powiedzieć albo też na innym forum, na którym to zareklamowałeś i musiałbyś ustalić dokładne miejsce pvp worlda (najlepiej coś w rodzaju pola kapusty koło PS (Port SArim) bo tam nie powinno być zbyt wielu noobków w najlepszych możliwych szatach maga, rune armourach i z dragonami, atakujących każdego kogo napotkają. Ale kij wi. Ty coś ustal, mi nie przychodzi do głowy lepsze miejsce)
Niezły pomysł.
Tylko na pvp potem problem z tymi czachami będzie.
Więc najlepiej na clan wars(ale za ponure).
Na pvp najlepiej(tylko jak będzie rozwiązanie z tymi czachami to wtedy)...........
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum