Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak Pomógł: 5 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2009-01-28, 13:31
Z ubiegłorocznego eventu na święto Dziękczynienia (wtedy pierwszy raz Jagex zrobił inny event niż h'ween, christmas i easter). Można tam wkładać jedzenie, które leczy max 14hp (np dwa trouty i wtedy zjadasz obydwa naraz i leczy ci 14hp). Jest untradeable.
O, od razu pytania dwa:
1. Czy zawsze można włożyc tą samą liczbę jedzenia, niezależnie od typu?
2. Czy razem jedzenie w rogu obfitości może leczyc tylko 14 hp czy może więcej ale zeby każde jedzenie składowe bło najwyżej 14 hp?
Ten item wypada też z niektórych ptaków, np z Terrorbirdów. Ja nie robiłem eventa na święto dziękczynienia, Cornucopia wypadł mi z Terrorbirda i nie miałem pojęcia co to jest ;]
Nie udawaj nieorzgarniętego, bo ktoś może cię za takiego uznać. Lepiej dowiedz się co to spam i warny, które się za niego dostaje.
B108 Chwała 9. Kopmanii!
Ostatnio zmieniony przez Barti108 2009-02-05, 22:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum