RejestracjaRejestracja
ZalogujZaloguj
GrupyGrupy

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: pawlos10
2009-02-07, 18:33
O Takie :)

Jaguarx18 

Combat: 132
Profesja: Wojownik
Nick: Laki
Members: tak
Wysłany: 2009-02-07, 15:32   

WWO,Fenomen <--- to polscy hip hopowcy
50 cent, eminem <--- to podobno amryka?scy hip hopowcy i dlatego ich podaje... daje ci przykład 2 najbardziej znanych z polski i z zagranicy.... porownaj piosenki tych i tych i zobaczysz ktorzy spiewaja chłam ;)

[ Dodano: 2009-02-07, 15:42 ]
Bo Taka Jest Prawda Ze Ludzie Z Ploski Ktorzy Chcą Wydac Cokowliek To Musi To Miec Sens I Wpadac W Ucho.... A Zagraniczni Zaspiwaja Ci Byle Co Ty Nie Bedziesz Wiedział O Czym Spiewaja Bo Beda Używać Slangowego Jezyka I Wystarczy Ze Wpadnie W Ucho I Juz Fajny Kawałek Jest.... Taka Jest Prawda.....

Bieniu 

Combat: 3
Profesja: Mag
Nick: ebenezum1
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2009-02-07, 16:28   

Cytat:
Bo Taka Jest Prawda Ze Ludzie Z Ploski Ktorzy Chcą Wydac Cokowliek To Musi To Miec Sens I Wpadac W Ucho.... A Zagraniczni Zaspiwaja Ci Byle Co Ty Nie Bedziesz Wiedział O Czym Spiewaja Bo Beda Używać Slangowego Jezyka I Wystarczy Ze Wpadnie W Ucho I Juz Fajny Kawałek Jest.... Taka Jest Prawda.....

Gó wno prawda, bo tych zagranicznych rozumie o wiele więcej ludzi, ponieważ angielski zna baaaardzo dużo osób, a oni śpiewają przede wszystkim dla tych ludzi a nie dla polaków, więc argument jest do dupy. Poza tym dobrze znam angielski i rozumiem to co śpiewają.
Cytat:
Ludzie Z Ploski Ktorzy Chcą Wydac Cokowliek To Musi To Miec Sens I Wpadac W Ucho

Ta, jasne. Ciekawe co Ty ostatnio polskiego słuchałeś że masz taką teorię. Nie zauważyłem żeby większość utworów miała jakieś szczególne przesłanie czy sens, chociażby peja u którego przez cały utwór się słyszy "bo to życie kure*skie", czy sokół i pono którzy śpiewają "ktoś zamawia kluski z cukrem razy trzy, gestykulując, jakby grał w Nintendo Wii".
No i czemu całą polską muzykę sprowadzasz do hh? Ja mówię że teraz u nas jest muzyczne gó wno, a za granicą znajdą się dobre kawałki, a ty całą muzykę sprowadzasz do hh, a co z rockiem, metalem i mnóstwem innych gatunków muzycznych? I skąd się u ciebie k*wa wzięło pisanie wszystkiego z wielkiej litery?

Piszę poprawnie po angielsku.

Jaguarx18 

Wysłany: 2009-02-07, 16:48   

Bieniu napisał/a:
Mówiłem o tym że polski hh, to chała, bo to jest chała. Zagranicznych kawałków więcej się znajdzie dobrych, chociażby dlatego że ogólnie jest ich o wieeele więcej. Teraz cała polska muzyka ssie, kiedyś mieliśmy dobrą muzykę, dobre zespoły, a kogo teraz mi dobrego pokażecie? Dodę? Gosię Andrzejewicz? Sokoła i Pono?

Tym Odpowiem Na Jedno Z Twoich Pyta? ;) A Ja Porównuje Tylko HH ;) Tylko Ty Wciagasz Jakies Popowskie Badziewie W Rozmowe :) Ogólnie Mysle Ze Wszystko Co Jest Inne Od HH I Techno To Chłam :lol:

A Co Do Polskich Piosenek To Pare Piotra Róbika Czy Rubika Niewiem Jak Mu... Co Tez Chłam?? :)
Tak Juz Widze Twoja Znajomosc Slagnu Angielskiego Ktos Zaspiewa Jakos Zakrecono Zdrobnialo Podobnie Po Angielsku O Lizaku A Ty Bedziesz Myslał Ze Spiewa O Tym Jak W Gangu Był :mrgreen:

A Co Do Pisania Z Duzej To Tak O... Poprostu Lubie :mrgreen:

A Napisał Bym O Metalu Itd. Ale Skicek Mnie Jeszcze Zbanuje :lol:

Ja Chyba Otworze Strone Z Tekstami Z Metalu

" Łaaaaaa Łooooo Rarghhhhh Łuuuuuuu łeeeeeee łśasłaadłweł " <--- i tak cała piosenke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Skicek 
PC for ever

Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Wysłany: 2009-02-07, 16:49   

Bieniu, wez sobie posluchaj polskiego punku punkrocka rocka i metalu i jak mi powiesz ze nie ma tam przeslan i jest do bani to cie zbanuje ;D (jk) wiec nie pieprz mi ze polska muzyka to syf...

Zanim wypowiesz się w dyskusji, pierw zapoznaj się z dwiema stronami tematu, by móc poważnie dyskutować.

Na pytania dotyczace RuneScape odpowiadam tylko w tematach

Skicek 
PC for ever

Wysłany: 2009-02-07, 16:51   

Jaguarx18, pokaz mi piosenke metalowa z takim tekstem do tam ci nagrode nobla

Zanim wypowiesz się w dyskusji, pierw zapoznaj się z dwiema stronami tematu, by móc poważnie dyskutować.

Jaguarx18 

Wysłany: 2009-02-07, 16:51   

A Co Do PrzeKazu To Trzeba Sie Wsłuchac W Muzyke I Słowa I Zobaczysz Ze Wszystko Ma Przekaz ;)

[ Dodano: 2009-02-07, 16:53 ]
o skicek ;D ja tam sie nie znam Bartoszu ;D i nie bedem oceniac innej muzyki ktorej nie słucham :P

[ Dodano: 2009-02-07, 16:55 ]
nie no nie znajde takiej ale ja nie lubie metalu.... bo no zawsze poprostu zawsze kiedy słucham takiej ostrej muzyki to mnie głowa zaczyna bolec ;(

Skicek 
PC for ever

Wysłany: 2009-02-07, 16:55   

Jaguarx18, to nie pieprz bzdur bo rownie dobrze ja moge powiedziec ze hh to w skrocie " kur**.. kur**..kur** ja pie**... kur**... itd" a wiem ze to nie prawda bo jest pare fajnych piosenek z hh czy rapu

lol ja nie wiem od czego tam moze cie glowa bolec? jak bys sluchal black metalu czy death albo power to rozumiem ale nie zwyklego podcziwego metalu...

Jaguarx18 

Wysłany: 2009-02-07, 16:59   

hyhy no i sie wkreciłem w rozmowe z tobą ;D napisałem cos na metal i juz XD

no własnie niewiem ktory jest ktory bo sie nie znam na tym ale od takich co tak krzyczą jak napisałem wyzej i od takich co tak ostro jada na tych wszystkich instrumentach :/

[ Dodano: 2009-02-07, 16:59 ]
ale ale powoli sie przyzywczajam do takiej muzyki bo moja girl słucha takiej :)

[ Dodano: 2009-02-07, 17:02 ]
dobra skicek Ci.... nie wchodze z toba w zadne tematy muzyczne :P

Skicek 
PC for ever

Wysłany: 2009-02-07, 17:09   

http://www.youtube.com/watch?v=t1JrjNa_BOM <-- tu masz metal koles ma troche charczacy glos i akurat no ciezy kawalek ale i tak jest lekki w porownaniu do innych

http://www.youtube.com/watch?v=6KJlcuXOkuA <-- to akurat Punk ale fajny kawalek :P

http://www.youtube.com/watch?v=1q-k-uN73Gk <-- metal jak w dupe strzelil ;D i jak powiesz ze ten kawalek jest ostry albo koles drze sie to nie wiem co ci zrobie

http://www.youtube.com/watch?v=nypusXmF5BI <--- tu masz black metal akurat przerobka britnej genialnie im to wyszlo ;D

http://www.youtube.com/watch?v=KBwwFsKTJGs <--- osatni czasy w polsce bardzo popularyzowane ale no coz nie poradze na te zasrane media... to tez metal

http://www.youtube.com/watch?v=vRookGHunrI <- metal

http://www.youtube.com/watch?v=QDw84zKLz7o <- polaczenie metalu z hh zajefajne ;D

i teraz mi powiedz ze metal to darcie mordy...
pozatym z muzykiem nie wygrasz na takie tematy ;D a ze ja slucham wszystkiego to sie we wszystkim orientuje

Bieniu 

Combat: 3
Profesja: Mag
Nick: ebenezum1
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2009-02-07, 17:20   

Jaguarx18 napisał/a:
Ogólnie Mysle Ze Wszystko Co Jest Inne Od HH I Techno To Chłam

No to masz prze*ebane gusta muzyczne, bo dla mnie właśnie to jest straszny chłam. A jak dla ciebie jak coś nie jest hh i techno, to musi być pop, to lepiej się nie wypowiadaj o muzyce.
Skicek napisał/a:
Bieniu, wez sobie posluchaj polskiego punku punkrocka rocka i metalu i jak mi powiesz ze nie ma tam przeslan i jest do bani to cie zbanuje (jk) wiec nie pieprz mi ze polska muzyka to syf...

Skicek, nie zrozumiałeś mnie. Mam bardzo duży szacunek do polskiej muzyki, ale większość sensownego polskiego rocka czy metalu to stare zespoły. Ja tylko mówię o tym że teraz nowa polska muzyka to głównie coś spod znaku gosi andrzejewicz, dody, feel, czy jakiegoś beznadziejnego techno albo hh.
TSA, Turnau, Czesław Niemen, Republika to była dobra muzyka. Może czegoś nie zauważyłem, jak znasz jakieś dobre nowe polskie zespoły to wyprowadź mnie z błędu. Prawda jest taka że obecnie jedyne naprawdę znane za granicą nowe polskie zespoły to Behemoth i Vader, no a w death/black metal nie gustuję : P. Cóż, teraz problem jest taki że mnóstwo ludzi kojarzy metal z konkretnie black/death a nie z np. Metallicą ; (
Jaguarx18 napisał/a:
o skicek ja tam sie nie znam Bartoszu i nie bedem oceniac innej muzyki ktorej nie słucham

No właśnie, jak się na czymś zupełnie nie znasz, to tego nie oceniaj. Ja zanim stwierdzę że coś jest gównem, to najpierw muszę to poznać, żeby potem nie pieprzyć bzdur.

Piszę poprawnie po angielsku.

Jaguarx18 

Wysłany: 2009-02-07, 17:22   

1= O Boże :o
2 Is Fajne ;)
3 Ujdzie... od tego akurat mnie głowa nie rozobil ale od 1 tak.....
4... Tez by mnie głowa rozbolała
5 tu widzisz jest nawet ok :)
6 tez by głowa nie bolała :)
7<----- to jest super :) :-P

Skicek 
PC for ever

Wysłany: 2009-02-07, 17:23   

ja nie slucham death ani black metalu ale by moc komentowac musialem sie zapoznac z tym typem muzyki wiec wiem jak brzmi itd... a co do polskich zespolow to hmm Akurat, Celna nr 3, Włochaty, Analogs, KSU, Leniwiec, Acid Drinkers, The Bill, Hunter, i wiele innych moglbym wymieniac ale nie chce mi sie

Jaguarx18 

Wysłany: 2009-02-07, 17:30   

Skicek Powiedziec Ci Cos?? H-H & Techno Rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muhahahaha :mrgreen:

Skicek 
PC for ever

Wysłany: 2009-02-07, 17:33   

ah zal mi takich ludzi... osob ktore tak uwazaja jak ty jag... ale coz ja tam nie zmieniam sluchaj sobie czego chcesz mnie to nie obchodzi... mojego zdania i tak nic nie zmieni...

Jaguarx18 

Wysłany: 2009-02-07, 17:38   

ah ta zazdrosć..... :mrgreen: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: jk ;)

Odpowiedz do tematu
Skocz do: