Combat: 138
Profesja: Quest Master
Nick: Michalinho
Members: tak
Wysłany: 2009-02-07, 17:44
skicek napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=QDw84zKLz7o <- polaczenie metalu z hh zajefajne
Klasyk
Bieniu napisał/a:
Jaguarx18 napisał/a:
Ogólnie Mysle Ze Wszystko Co Jest Inne Od HH I Techno To Chłam
No to masz prze*ebane gusta muzyczne, bo dla mnie właśnie to jest straszny chłam. A jak dla ciebie jak coś nie jest hh i techno, to musi być pop, to lepiej się nie wypowiadaj o muzyce.
O gustach się nie dyskutuje, więc go nie obrażaj chociaż.
Wybryk
Combat: 84
Nick: Dybryk
Members: nie
Wysłany: 2009-02-07, 17:48
skicek napisał/a:
ah zal mi takich ludzi... osob ktore tak uwazaja jak ty jag... ale coz ja tam nie zmieniam sluchaj sobie czego chcesz mnie to nie obchodzi... mojego zdania i tak nic nie zmieni...
+1
Takich gatunków muzycznych słucha niestety około 80% Polaków
jako że temat jest o muzyce to przenoszę do odpowiedniego działu a jeśli będziecie dalej niekulturalnie dyskutować w tym temacie to go zamknę i jeszcze po warnie dostaniecie
a co do polskich zespolow to hmm Akurat, Celna nr 3, Włochaty, Analogs, KSU, Leniwiec, Acid Drinkers, The Bill, Hunter, i wiele innych moglbym wymieniac ale nie chce mi sie
No tak, np. Acid Drinkers są spoko tylko że jednak jak tworzą od lat 80'tych to traktuję ich jako stary zespół ;] Metallica np też wciąż tworzy (chociaż ich dwóch najnowszych płyt nie lubię), ale ich też zaliczam do starych zespołów. Włochaty, The Bill czy Hunter to też zespoły, które zaczęły w latach 80'tych ;] Reszty nie znam.
Jaguarx18
Combat: 132
Profesja: Wojownik
Nick: Laki
Members: tak
Wiek: 37 Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 406 Skąd: Kazimierza Wielka
Wysłany: 2009-02-08, 03:17
O.o ale co z tego ze stare zespoły ktore powstały dawno temu i teraz wydaja to chyba sie liczy?? przeciez nikt sie nie rodzi gwiazdą i pare lat musi to potrwac zanim sie wyrobi i wtedy bez problemu mozesz napisac ze nom fajny ma kawałek ale on nagrywa juz od 2 lat O.o
[ Dodano: 2009-02-08, 03:18 ]
Dobra... Percepcja Mojej Mentalnosci Nie Obliguje Do Dalszej Konwersacji Z Wami
Jak ktoś zaczyna w latach 80'tych, to wtedy nie jest to nowy zespół... Wydaje mi się że ponad 20 lat to trochę jest.
Ta, nikt nie osiąga sukcesu od razu, ale parę lat a parędziesiąt to jest różnica.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum