a i jeszcze jak nazywa sie mini gra na te rzeczy z clay,w jakim miejscu to jest i czy trudny jest mini quest The Abbys i gdzie sie go zaczyna.I na jakiej grze sie dostaje sie fighter torso i czy na 74 combata dam rade.
1. Zwie się Stealing Creation, jest na południe od Bounty Hunter.
2. Idziesz troszkę na Wilda przy rzece dzielącej Edgeville od Varrock i gadasz z Zamorak Mage, zgadzasz się na jego zlecenie i teleportujesz się z iluś tam miejsc z kulą która od niego masz do Rune Essence. Potem idziesz do niego i miniquest zrobiony.
3. Jest to Barbarian Outpost (chyba), i nie wiem czy ci wyjdzie.
Do używania Fairy Rings, trzeba spełniać wymagania (i zrobić) Fairy Tale pt 1 i zrobić sam początek Fairy Tale pt 2 (ale na pt 2 nie trzeba mieć wymaganych skilli).
Minigame nie nazywa się Barbarian Outpost tylko Barbarian Assault, ale rzeczywiście znajduje się właśnie w tym pierwszym miejscu. Można się tam teleportować za pomocą games necklace. Nie lubię tego minigame, a na fighter torso jest bardzo dużo zapieprzania, za to Stealing Creation (ten minigame z clay) baaardzo polecam, naprawdę jest świetny i rewards też ma good. Tu masz (mój : P) guide http://www.runescape.pc.pl/content/view/301/
Mógłbyś dopisać, że z całym setem można ściągnąć 50k expa więcej niż w normalnym czasie Set zwiększa dwa razy exp i wyładowuje się jak nabije się z nim 100k expa. Taka ciekawostka którą odkryłem jakiś czas temu.
Albo zamiast stroju maga. W sumie jako strój maga najbardziej się opłaca, bo jest porównywalny z mystic robes (czyli bardzo dobrze), a melee set jest cienki, w koncu runka to może i jest dobra na f2p, ale na p2p zdecydowanie full rune ssie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum