Z tą cornucopią straszna lipa... może przechowywać naraz najwyżej 14 hp... Jak włożę meat, mogę włożyc i drugi, ale jak włożę swordfisha, to drugiego już nie mogę...
Nowe pytanie:
1. Na jakich minigrach zdobywa się w nagrodę przedmioty bądź żetony za które się potem jakieś rzeczy kupuje?
Nowe pytania:
1. CZy jest jakiś system, do którego miejsca na FoG mnie odeśle na początku nowej rundy czy to losowe?
2. Jakim cudem niektóre ziomki, gdy rozpoczyna się druga runda FoG, nie teleportują się na brzeg mapy tylko nadal dziarsko stoją w środku planszy?
Znalazł się użytkownik z jednym postem, który przeczytał najwyżej osiem moich pyta? zawartych w tym temacie i zgrywa geniusza o IQ powyżej przeciętnej... lol
Znalazł się użytkownik z jednym postem, który przeczytał najwyżej osiem moich pyta? zawartych w tym temacie i zgrywa geniusza o IQ powyżej przeciętnej... lol
Straciłem Amulet of Accuracy. Jest jakiś sposób na odzyskanie go?
Ammy of Accuracy dosyć ssie. Jeśli jednak koniecznie go chcesz, musisz go kupić - innej opcji nie ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum