Ja mogę pomóc, już kiedyś przeszłem tego questa (starą postacią) i wiem po kolei co i jak mejknąć. Jeśli by ci nie przeszkadzało, ja wolałbym pójść do Black Arm Gang.
A czy mnie ktoś pomoże, bo chcę iść do black arm gangu ale potrzebuję klucza, aby zabrać dwie phoneix crossbow, ktoś pomoże ? mój numer gadu-gadu 8660317 . Jak ktoś będzie mógł mi pomóc to niech napisze nawet, gdy jestem niedostępny. pozdro
[ Dodano: 2009-03-22, 10:40 ]
Ale mogę też iść do phoneixów bo chyba się jeszcze da...
[ Dodano: 2009-03-22, 10:55 ]
Dla tego, kto pomoże, przewiduję również nagrodę pieniężną w wysokości 10k (to tak na zachętę) a tak mało, bo niestety mam problemy finansowe, ale chyba dam radę potroić stawkę, bo mam swój sposób zarabiania, to znaczy zabijam krowy, zabieram pełen plecak skór przerabiam na pustyni na hard leather i sprzedaję wszystko na grand exchange - jeden taki plecak daje mniej więcej 4k. tak więc ten kto pomoże, dostanie 30k.
POZDRO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum