Nie mów, żeś jest leniwy
Wiem, że jesteś szalony
Jastrzębie chowają swe szpony pod skrzydła, tak, by nikt już ich nie widział
Używam wyobraźni
Rzeczywistość mnie drażni
Cały czas uczę się
Dlatego nie dziwne, że czasem mogę się mylić
Jagex nie ma chyba nawet polskiego tłumacza.Kiedyś była na stronie runescape.com ankieta jaki język powien być nastęnym językiem w RS i tam był polski do wybrania.Nawet nie wiem jaki język wygrał .
Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Members: tak Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 04 Sie 2008 Posty: 844 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2009-04-03, 22:41
z tego co pamiętam jakiś koleś zrobił rs po polsku na własnym serwerze, ale ponieważ nie otrzymał zgody jagexu, został pozwany o plagiat i od tamtej pory nie słyszałem ani o nim, anie o tym serwerze
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak Pomógł: 5 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2009-04-03, 22:52
Żadna "kopia" RS nie jest legalna, a mimo to istnieją miliony serwerów MoparScape i strony typu runescape.80.pl (prawie jak polskie RS... NIE WCHODZIĆ BO TROJANY!).
JaGeX zamiast zatrudnić graczy do tłumaczenia, to się będzie męczyć 3 miliony lat. Musimy wziąć sprawy w swoje ręce, jeśli chcemy mieć grę w swym ojczystym języku.
Al są tacy, co chcą. Ja osobiście nie jestem za tym pomysłem, bo by wszystkie questy miały głupie nazwy (i tu dylemat: Małpie Szale?stwo czy Szale?stwo Małp?).
Al są tacy, co chcą. Ja osobiście nie jestem za tym pomysłem, bo by wszystkie questy miały głupie nazwy (i tu dylemat: Małpie Szale?stwo czy Szale?stwo Małp?).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum