Ammy of Accuracy dosyć ssie. Jeśli jednak koniecznie go chcesz, musisz go kupić - innej opcji nie ma.
Wiem, zauważyłem go na GE, zresztą i tak się nie opyla, lepszy jest Amulet of Power (Amulet of Powder - Amulet Pudru, gdy go nosisz, wytwarzasz o jedno ziarnko cukru pudru więcej przy zużyciu jednej tony cukru zwykłego xD )
[ Dodano: 2009-03-25, 21:26 ]
No więc, jak była ta mała aferka z Jackiem Frostem podczas świąt, miałem sobie ziomka snow impa imieniem Marvin :D Zżyłem się z urwisem (:P) i mam wała bo nie można go przyzwać, pisze, że skitrał do tej swojej śniegowej krainy... Dlaczego? Znaczy, będzie jeszcze kiedyś można go przyzywać, czy to całe lodowe naszyjne coś to teraz będzie taki niepotrzebny pic na wodę?
Podczas jakiej czynności najczęściej zdarza się event z Frog Princess? Nigdy nie miałem tego eventa tą postacią... Czy jest jakaś zasada, komu trafia się ten event? Może tylko początkującym graczom?
Dlaczego nie mogę rozwalać cudzych nagrobków? Zawsze pisze że to niegrzeczne. Skoro nie da się rozwalać tabliczek, to po co ta opcja?
Podczas jakiej czynności najczęściej zdarza się event z Frog Princess? Nigdy nie miałem tego eventa tą postacią... Czy jest jakaś zasada, komu trafia się ten event? Może tylko początkującym graczom?
Obecnie eventy są niezależne od wykonywanej czynności
Cytat:
Dlaczego nie mogę rozwalać cudzych nagrobków? Zawsze pisze że to niegrzeczne. Skoro nie da się rozwalać tabliczek, to po co ta opcja?
Nie jest na f2p. To jest elemental shield, po queście (bardzo krótkim i łatwym) Elemental Workshop pt 1.
Wszystkie staty ma po 0, oprócz obrony przed magią (+6)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum