1.To zależy od ciebie, ja polecam longsworda albo 2h .
2. Tego nie wiem
3. Tak są np. Iron boots albo każde inne tylko, że kosztują trochę dużo. Iron boots koło 20k
4. Nie wiem
5. f2P to jest to skrót Free to player. Czyli świat na którym gra się bez membera.
Ogólnie rzecz biorąc, najlepszy jest rune scimitar. Bronie te różnią się mocą i prędkością.
Cytat:
Te bronie co się da to liczyć z tarczą i przy okazji jaka jest najlepsza tarcza rune?
Najlepsza tarcza z rune to rune kiteshield. Jest jeszcze rune berserker shield, ale zupełnie nieopłacalna.
Cytat:
Są jakieś lepsze buty od Leathers boots?
Dla f2p tylko fighting/fancy boots ze Stronghold of Security. Tyle że odejmują od ataku magią i ranged, dlatego dla magów i łuczników lepsze są leather boots.
Cytat:
Czy jest lepszy amulet od diamond?
Tzn. power amulet? Zależy, bo magic amulet dodaje więcej do magica niż power ammy, strength daje więcej do siły itd. Jednak ogólnie dla warriora amulet of power to chyba najlepszy wybór na f2p.
Cytat:
Co to jest f2p?
To jest właśnie ktoś kto nie jest membem ;]
f2p - free to play (niemember)
p2p - pay to play (member)
99 Cooking: 13 VI 2010 99 Firemaking: 17 X 2010 99 Defence: 2 II 2011 99 Hunter: 11 III 2011:
99 Magic: 13 IV 2011 99 Hitpoints- 15 VII 2011 99 Attack- 27 XI 2011 99 Strength- 18 I 2012
DawidMroku
Combat: 75
Profesja: Skiller
Nick: Mrokudawid
Members: tak
Wysłany: 2009-06-10, 16:25
Bieniu dzięki za odpowiedź na moje pytania.
Crone Axell Tobie też dziękuje, ale trochę mniej :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum