Jestem właśnie na Fist of Guthix i zbieram 75 tokenów na runecrafting gloves tylko nie wiem, które kupić. Mam 26 runecrafting i chciałbym wbić tak około do 41.
I teraz które runy robić i które rękawice kupić, żeby było najwięcej punktów ?
PS. Wiem że earth runecrafting gloves są od 30 lvl jeśli one są najlepsze to najpierw wbije 30 i dopiero kupię gloves.
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2009-08-03, 10:20
najpierw kup sobie water (potrzebny 20 rc lvl), potem zdobądź znowu te 75 tokenów i kup earth, ja osobiście używałem air, wbijałem na nich 50 rc (dla zarobku), ale dłuog sie skillowało...
jesli chce ci się grac w FoG'a zdobądź 150 tokenów kup water a potem earth, a jeśli nie to wbij ten 30 lvl
jeszcze jedno jeśli możesz to napisz ile expa dają gloves przy robieniu air, water i earth runes?
I jak się robi np. 56 earth runes z 28 esence na 26 lvl używając earth glvoes to są punkty jak za 28 run?
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2009-08-03, 14:04
pkt. dostajesz za przerobienie 1 essa, nieważne ile run z niego zrobisz, glovesy podwajają exp czyli w [przypadku air] za przerobienie essa bez gloves-5xp, z gloves-10xp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum