Następnie, ponieważ hagen nie mógł rozkręcić spotkania, ogłosił iż ścigamy się do Earth Altar ... wyboru wielkiego nie mieliśmy, bo "kto ostatni ten śmierdzi" i niestety padło na Buczka ^^
Ponieważ buczek koniecznie chciał powtórki, ścigaliśmy się na trochę większy dystans, mianowicie do duel arena ( byłem pierwszy ), ale niestety nie wiem kto tym razem był ostatni dla zabawy powalczyliśmy chwile miedzy sobą na gołe pięści ( z skickiem wygrałem, i z hagenem tez bym wygrał gdyby oszust nie założysz toporka z runu ^^ ), a buczek w tym czasie obficie nas bombardował pomidorami.
Następnie haben z skickiem zaczeli się chować, i nie mogliśmy ich przez długi czas znaleźć, aż sprawdziliśmy farne na drodze z lumb do varrozk, gdzie przebywał hagen ( skicek musiał w tym czasie gdzieś pójść i się wylogował ).
Na sam koniec zrobiliśmy sobie mały survival na obrzeżach wildy, i muszę pochwalić soulera, który zafundował nam zostaw przetrwania ( zapałki i toporek ^^ )
I to na tyle, komentarze prawdopodobnie mile widziane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum