Zbliża się koniec miesiąca a więc pojawi się nowa sonda na portalu. Tym razem będzie to sonda od was a więc do dzieła wymyślcie i napiszcie w tym temacie jakąś sondę. Najciekawsza sonda zostanie zamieszczona na portalu
Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Members: tak
Wysłany: 2009-10-28, 22:13
Ja bym proponował przywrócić sondę "Co mamy dodawać w pierwszej kolejności" Ostatnia była dosyć dawno, a czasy się zmieniają, z tym samym potrzeby czytelników
Combat: 100
Profesja: Mag
Nick: Lord Hagen X
Members: tak
Wiek: 25 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 458 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2009-10-28, 22:18
Q: Jak często grasz w RuneScape?
A: Więcej niż 12 godzin dziennie
A: Między 8 a 12 godzinami dziennie
A: Udaje mi się zasiedzieć między 4 a 8 godzin
A: Nie przekraczam 2-4 godzin
A: Gram okazyjnie, nie więcej niż godzinka dziennie
A: Nie gram, lub gram bardzo rzadko
- Stale aktualizowany portal PC
- Prowadzone Forum PC
- Reaktywacja Klanu
- PC nie posiadają zalet
Vegossj napisał/a:
Ja bym proponował przywrócić sondę "Co mamy dodawać w pierwszej kolejności" Ostatnia była dosyć dawno, a czasy się zmieniają, z tym samym potrzeby czytelników
Też bardzo dobry pomysł. Np. Mini gry, Questy, Achievement Diary, Umiejętności
za duzo propozycji i sie zmieniaja zbyt szybko tzn zdobywasz i juz masz wiecej...
Vegossj napisał/a:
po to jest obecna sonda... bo jesli wiekszosc jest f2p to wiadomo ze musimy skupic sie na f2p a pozniej na p2p ale i tak juz prawie wszystko mamy dla f2p wiec no
ciekawe sa propozycje lhx i virtuala choc przy propozycji virtuala bym zmienil troche punkty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum