kampi
Combat: 55
Profesja: Wojownik
Nick: wik118
Members: nie
Wysłany: 2009-11-10, 18:00 Problem Z Dragon Sleyerem Prosze o Pomoc Szybko :P
Witam Mam Pewien Problem Dotyczący Dragon Slayera
Cały Quest Już Został Prawie Zrobiony Ale Przy Bitwie Ze Smokiem Zapomniałem Anti Shielda xD i Teraz Mam PRoblem Bo Chciałbym GO Doko?czyć
1 . Ale JAk Sie Okazuje Chyba Nie moge Skoro ten Goblin w Porcie Sarim Nie ma Mapy Bo chyba Wziełem Ja wczesniej
2 Ten MArynarz Nel JEst u mnie Na statku ale nie moge naprawic lodzi
Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Members: tak Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 04 Sie 2008 Posty: 844 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2009-11-10, 18:15
Jest jeszcze 2 droga do tego potworka, popły? z Portu Sarim na Karamaje, tam zejdź do podziemi wulkanu i pójdź tunelem na północny-zachód od zejścia, przejdź przez ścianę i idź na północ a dojdziesz to potworka. Uważaj jednak bo czekają na ciebie po drodze szkielety, pająki i demony
Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Members: tak Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 04 Sie 2008 Posty: 844 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2009-11-10, 18:29
oczywiście aby odciąć mu głowę musisz go pokonać, raz tam dopłynąłeś a więc jeżeli wtedy się nie udało to nie ważne jakim sposobem dojdziesz do jaszczura, bo tamtą część zadania masz wypełnioną Teraz jedyne co musisz zrobić to pokonać gada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum