Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2009-11-30, 20:34
wg mnie to mozna i nawet od 3lvl
to zalezy jak dysponujesz czasem jak wiesz ze przez rok bedziesz siedzial w domu to na rok mozesz a jak wiesz ze wyjedziesz to krocej bo po co wydawac niepotrzebnie kase
4. Może ja czegoś nie znam/ nie rozumiem(zdarza się ) ale "Gdy wybierzemy opcje zapłaty przez przelew. Musimy tak samo jak przy przesyłce wpisać swoje dane. Po czym na następnej stronie pojawi się guzik który przenosi do formularza w którym należy wpisać własny nr w banku oraz hasło do niego." jest dziwne, wpisać hasło do konta.
Combat: 100
Profesja: Mag
Nick: Lord Hagen X
Members: tak Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 458 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2009-11-30, 22:15
Jeśli posiadasz konto, które pozwala na wykonywanie przelewów internetowych, zawsze masz do niego hasło, aby poprawnie móc na nie się zalogować i wykonać przelew. O ile się nie mylę, hasła są również przy terminalach. Jeśli nie posiadasz konta internestowego, musisz wykonać przelew ręcznie, przy pomocy bloczka, a treść do niego zawartą możesz znaleźć "stronę przed" wymaganemu logowaniu na konto bankowe.
jak tylko o exp to idź z zapałkami i siekierą na to molo gdzie się łowi lobstery (zapomniałem jak się nazywa wyspa) i zbieraj raw tune. Weż sobie harpun jak by mało wyrzucali.
[ Dodano: 2009-12-01, 16:59 ]
a to co ja robię to tylko sugestia (nie interesuje Cię to to olej)
Czy mógłby ktoś napisać jak zapłacił za membersa, chodzi mi głównie o "Gdy wybierzemy opcje zapłaty przez przelew. Musimy tak samo jak przy przesyłce wpisać swoje dane. Po czym na następnej stronie pojawi się guzik który przenosi do formularza w którym należy wpisać własny nr w banku oraz hasło do niego."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum