Combat: 94
Profesja: Wojownik
Nick: Testudos
Members: tak
Wiek: 34 Dołączył: 24 Lut 2006 Posty: 41 Skąd: 100% ARKA GDYNIA
Wysłany: 2006-04-05, 22:43 barrows
mam takie pytanie czy mozna isc na barrows z dwarf multi canon i jeszcze jednoo czy tam jest tak bardzo trudno cos zdobyc np.jak bede non toper tam trzaskal tzn 1000 canonow wystrzelam to moge liczyc chociaz a zwrot kosztow na canone bale
ja tam zawsze szlem w full rune 8 prayer potow strzaly runy stroj maga i food i to mi na 3 razy wystarczalo i max co zdobylem to karlis top i to byl moj 1 i dalej nie chodzilem bo mi sie nie chcialo
Amok
Combat: 63
Profesja: Łucznik
Nick: Amokko
Members: tak
Wysłany: 2006-04-06, 14:43
jak chcesz to mozesz isc z cannonem a to co zdobedziesz to zalezy od farta ja osobiscie bylem z 30 razy a tylko karlis coifa mialem runy i bolt racks wiec wiesz juz jak masz zmarnowac prayer pot do idz lepiej na kq lub na wilda
ehh ... ja dostałem tez cos fajnego -nic . Jak walczyłem z kolesiem z gr8 axe to myslalem ze bedzie ok ale jak on mi walnoła 32 i potem 20 to mi sie nie chcialo wlaczyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum