Najszybszy sposób na kasę na f2p to Great Orb Project, można na tym wyciągnąć 400k/h coins. Zdobywa się tokeny, a potem wymienia się na pure ess. Problem w tym że na f2p można wymieniać tokeny tylko na rune ess, więc jest to taki nie do ko?ca f2p sposób (tzn zarabia się na f2p, ale żeby spieniężyć tokeny trzeba być chociaż przez chwilę p2p).
mi tez sie wydaje ze na zlocie mozna zarobic sporo, chociaz ja wole jednak nabijac skile:
mining (mith i coal) potem przetapianie i wykuwanie full helmetow i ida po 700gp na ogolnym, malo zyskowne ale sie skiluje niezle
a mam pytanie gdzie mozna swordfishy zlapac na f2p???
Combat: 98
Profesja: Skiller
Nick: Sir Harco
Members: tak
Wiek: 29 Dołączył: 21 Lut 2010 Posty: 13 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2010-02-26, 18:43
Ja podobnie jak Skicek, nie zarabiam tylko dla zarabiania, ale bije sobie skille sposobami które przynoszą pieniądze, a potem sprzedaje przedmioty i kasa sama idzie. Staram się też nic nie marnować, prawie zawsze podnoszę kości z potworków, jeśli mam miejsce w plecaku to również inne dropy, przez co potem nie muszę zarabiać żeby coś trenować.
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2010-02-26, 23:54
dokladnie Harco co do kosci to ja zbieram tylko bbones i wyzej zwyklych bonsow juz nie zbieram i wg mnie to jest najlepsze podejscie bo jest zabawa nie trzeba sie stresowc ze kasy sie nie ma wszystko samamu sie robi ale no niektorzy lubia handel kiedys tez handlowalem wiec no ale to byly bardzo odlegle czasy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum