Karjonos
Nick: Karjonos
Members: nie
Wysłany: 2010-03-04, 22:19 Stronghold of player safety problem
Witam mam spory problem poniewaz niemoge przeczytać tabliczek na kratach cel. Jak rozmawiam z straznikiem mowi mi cos o Report Abouse i mam tylko 2 obcje do wybrania tak i nie.. Szukalem na forum i nie moglem znalez odpowiedzi na moje pytanie moze cos przeoczylem to prosze o przeslanie linku albo pomoc z wyjasnieniem tego problemu.
Tzn widzialem jeden temat ale nie bylo tam odpowiedzi poniewaz byl on w zlym miejscu rozpoczety mam nadzieje ze to dobre miejsce dla tego tematu.
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2010-03-04, 22:26
hmm przyznam ze no nie wiem jaki moze byc problem dawno nie gralem w rs a jeszcze dawniej nie bylem w SoPS
a wykonales poprzednie czynnosci dobrze? moze ze straznikiem cos trzeba pogadac albo z kims u gory nie pamietam juz
Combat: 98
Profesja: Skiller
Nick: Sir Harco
Members: tak
Wiek: 29 Dołączył: 21 Lut 2010 Posty: 13 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2010-03-05, 14:05
Pomi? ten punkt. Jakiś czas temu jagex to zmienił, teraz wystarczy po prostu pójść po nagrodę do skrzyni. Spróbuj to zrobić i powiedz, jakie to przyniosło efekty
Karjonos
Nick: Karjonos
Members: nie
Wysłany: 2010-03-05, 20:26
Tak udalo mi sie skonczyc ten quest. Nie trzeba juz robic czesci z straznikiem i profesorem tylko dojsc do skrzyni i wziasc nagrode. Proponuje zaktualizowac poradnik z tym questem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum