....................................................Jest tragedia.....Szok.................Żałoba.....................
Prezydent nie żyje.........
czy odbędzie się wojna?
Nietaktem, dla mnie jest stawienie się na wojnę w dniu dzisiejszym
Rozumiem, gdyby tylko prezydent umarł w nocy śmiercią naturalna, ale straciliśmy głowę pa?stwa, ważnych urzędników, przedstawicieli takich instytucji jak NBP, czy generałów wojskowych, a nawet księży w wypadku lotniczym. Rozumiem, ze większość osób, które namiętnie pocinają w runescape ma poniżej nawet 15 roku życia i ze was to wali co się dzieje w kraju, ważne żeby klikać na wirtualne ludki i stworki, ale uszanujcie to, co się stało. Proponuję przełożyć wojnę i stoczyć ja po żałobie.
jak na razie nie ustalono czy nie odbedzie sie ta potyczka ale raczej sie odbedzie chyba ze Karolina pogada z Achillesem... pozatym wszyscy wchodza na cc Karoliny
no Karolina już sie wypowiedziala... war nie zostanie przeniesiony kto uzna ze chce walczyc przyjdzie... i tyle no i nie poradzimy na to ja nikogo nie bede namawial na to by nie walczyl... sam musi uznac czy bedzie walczyl czy jednak nie ze wzgledu na dzisiejsza tragedie
Moim skromnym zdaniem nikt nie powinien się stawić, ale dla dzieci gra jest ważniejsza od prawdziwego życia.
Trochę siara, ze Hiszpani zobaczą jaki z nas naród ;x
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak
Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2010-04-10, 17:30
Wyrwitrzew napisał/a:
Nietaktem, dla mnie jest stawienie się na wojnę w dniu dzisiejszym
Rozumiem, gdyby tylko prezydent umarł w nocy śmiercią naturalna, ale straciliśmy głowę pa?stwa, ważnych urzędników, przedstawicieli takich instytucji jak NBP, czy generałów wojskowych, a nawet księży w wypadku lotniczym. Rozumiem, ze większość osób, które namiętnie pocinają w runescape ma poniżej nawet 15 roku życia i ze was to wali co się dzieje w kraju, ważne żeby klikać na wirtualne ludki i stworki, ale uszanujcie to, co się stało. Proponuję przełożyć wojnę i stoczyć ja po żałobie.
Popieram mądre słowa kolegi. Według mnie, jeśli ta cała Karolina chociaż trochę czuje się Polką, to powinna to odwołać...
Wyrwitrzew napisał/a:
Moim skromnym zdaniem nikt nie powinien się stawić, ale dla dzieci gra jest ważniejsza od prawdziwego życia.
Trochę siara, ze Hiszpani zobaczą jaki z nas naród ;x
No właśnie... Przykro pomyśleć, że są tacy ludzie, dla których pikselki są ważniejsze od ludzkiego życia.
wiec jak mowilem zjawilem sie ale nie walczylem... porobilem screeny z 2 walk wrzuce pozniej bo pokazalo sie ze walczylismy pierw z hiszpanami potem brazylia potem holandia a potem znowu z hiszpania czy jakos tak... co mnie jeszcze bardziej dobilo ze wzgledu na wczorajszy dzien, ale no coz mowilem ze nie bede nikogo namawial by nie walczyl i tak zrobilem. Wygralismy wszystkie 4 bitwy... ja widzialem tylko dwie bo poszedlem pozniej juz i no pierwsza byla ladna bo byly wyrownane sklady druga na samym poczatku mielismy przewage 20ludzi... wiec no
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum