Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie
Wysłany: 2010-04-07, 19:19
Varadero napisał/a:
Podpisane Żal mi tych z Korei tak wgl. ... Jak to można jeść psy?! Nie rozumiem tego...
a jak ty możesz jeść wołowinę? w Indiach (czy gdzieś tam) patrzą na to tak jak ty na jedzenie psów, kwestia wychowania i kultury, co nie zmienia faktu że ja bym pieska nie zjadł ;/
Combat: 94
Nick: P Privat
Members: nie
Wysłany: 2010-04-08, 15:34
Ehh tyle że na całym świecie się różne dziwactwa , np rosół z gołębi jest bardzo lekki i podaje się go osoba bardzo osłabionym , chinole itp jedzą psy z racji t5ej że taką mają kulturę bo wcześniej nie mieli nic innego do jedzenia. Poza tym kilo wołowiny kosztuje 10 zł a z racji tej że pies jest mało wydajny kosztuje 40zł/kg więc raczej mało jest nabywców w Polsce.
Jakbyscie zobaczyli film taki jak ja na ktorym jest pokazane jak oni sciagaja z tych psow skure zycaja jak worek ziemniakow jeszcze zywe mrugaja oczami pozniej wkladaja do worka i na zywca gotuja zmienilobyscie zdanie... to nie ludzie to nawet nie mozna ich nazwac zwierzetami bo one nawet tak sie nie zachowuja
Jakbyscie zobaczyli film taki jak ja na ktorym jest pokazane jak oni sciagaja z tych psow skure zycaja jak worek ziemniakow jeszcze zywe mrugaja oczami pozniej wkladaja do worka i na zywca gotuja zmienilobyscie zdanie... to nie ludzie to nawet nie mozna ich nazwac zwierzetami bo one nawet tak sie nie zachowuja
Zobacz zabijanie świ? i krów...
Zwykłe jedzenie mięsa jak ci to przeszkadza to poprostu nie jedz. Takie mają zwyczaje i nie powinno się im ich zabierać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum