Wielka Wymiana (ang. Grand Exchange, zwana inaczej Exchange, GrandE, GE lub GX) to oficjalny ośrodek handlu położony na północnym wschodzie Varrock. Wymiana została dodana do gry 26 listopada 2007.
Lord Majtek
Combat: 60
Profesja: Wojownik
Nick: Lord Majtek
Members: nie
Wysłany: 2010-03-14, 09:00
a co to za nawałka na 11 zdjeciu z 2005 roku
??
mnie który gra dopiero od lutego 2009 roku jest to bardzo duza odmiana zszokował mnie rynek Varrocka...
Naprawde miło jest poogladac jak sie rs rozwija!
Lord Hagen70
Combat: 135
Profesja: Wojownik
Nick: Lord Hagen70
Members: tak
Wysłany: 2010-03-14, 09:49
Lord Majtek napisał/a:
a co to za nawałka na 11 zdjeciu z 2005 roku
??
o ile się nie mylę to był "world war"(nie pamiętam jak to nazywali) organizowali wielką wojnę na którymś z worldów, wybierali drużyny np niebieskie cape vs czerwone i się nawzajem zwalczali. Ja miałem okazję uczestniczyć w czymś takim i wtedy z tym dreszczykiem emocji to było naprawdę niezłe rsowe przeżycie
ale równie dobrze Skicek mógł się pogubić i wpaść w jakieś 2 klany ;p
tam na zdjeciu w gornym prawym rogu jest podpis co jest na nim jest to wojna USA vs reszta swiata
Kiedys to byly wojny dopiero ah te czasy walk 500 vs 500 ludzi jak nie wiecej
Screeny fajne ale muszę przyznać że Runescape stracił swój klimat i to coś co go wyróżniało. Kiedyś się szło przez varrock i gadałeś z kimś chciałeś na jakieś tematy, teraz każdy kto jest na wyższym lvl cię zlewa bo uważa że noob jesteś albo ktoś boci cały czas ; >
Edit. @Down
Szczerze mówiąc nie dziwie ci się, sam teraz nie potrafiłem tego zrozumieć ;p
Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Members: tak
Wysłany: 2010-03-31, 13:27
ryw1n musiałem przeczytać 2 razy twoją wypowiedz ... staraj się pisać trochę wyraźniej ale co racja to racja ... ostatnimi czasy chamstwo, wulgaryzm i egoizm szerzy się w rs ...
ja pamietam jak ta grafika byla tak kijowa ^^. Ale wtedy na serverach bylo 2k+ ludzi . A trade byly fajne :D. Rune axe w dryanor za 25-30k ^^ albo zapalki za 5k xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum