Wysłany: 2010-01-31, 13:20 Najlepsza zbroja dla graczy f2p
Witam. Mam pytanie dotyczące zbroi w RS A wiec jaka jest najlepsza zbroja w całym RS dla graczy f2p?? Bardzo dużo ludzi chodzi z runą i ja też i sobie pomyślałem czy może jest lepsza zbroja od runy, oczywiście pomijając corrupt dragon który znika i rune berserker shield bo takiego rodzaju zbroi nie chcę Najlepiej jakby nie znikała jak corrupt ani nie traciła swojej siły jak ta tarcza rune berserker shield Ja lubię zbroje które zostają na właścicielu nie tracą mocy
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak Pomógł: 5 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2010-01-31, 15:06
Najlepsza zbroja i bronie na f2p to runite.
Dodam jeszcze (bo to częsty problem), że zbroje zamorak, saradonim i guthix mają taki same statsy jak rune, tyle że są trimmed, czyli mają kolorowe zdobienia.
Combat: 120
Nick: Coriniz
Members: tak
Wysłany: 2010-05-10, 09:54
psykepeer18 napisał/a:
Najlepszy jest set dragon hide malo wazy duzo wmiare duzo obrony przed magia i znosnie przed wizycznymi atakami
Pograsz dłużej zmienisz zdanie
Najlepsza zbroja to runit, zwłaszcza gdy rune kiteshield zastąpimy berserker rune shieldem i dodatkowo włożymy rune guantles. Ewentualnie corrupted dragon ale jest cholernie droga jak na realia F2P i znika po stosunkowo krótkim czasie.
Wysłany: 2010-05-10, 10:13
Obecnie starcie z magiem na PvP nie występują (za czasów MMK było zupełnie inaczej ale co zrobić), a nawet jeśli to występują niezbyt często, więc większe szanse na przeżycie ma się w full rune(można ewentualnie w starciu z magiem zamienić platebody na green hide body)
Wysłany: 2010-05-10, 10:48
1 food nie wiele tu zmieni , a green body da bunus do obrony przed magią przy pozostawianiu bonusów do obrony przed pozostałymi atakami(meele bądź ranged).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum