Combat: 65
Profesja: Skiller
Nick: badyleq
Members: nie
Wiek: 31 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 66 Skąd: przybywasz?
Wysłany: 2010-05-14, 14:30 problem z napędem
chciałem zainstalować na starym kompie od nowa system, ale okazuje się, że napęd czyta tylko oryginałki... a chcę zainstalować linuksa. wiecie co na to poradzić? sterowniki jakieś wgrać czy co?
p.s. wyjąłem napęd i od nowa włożyłem, przeczyszczając go przy okazji, ale skoro piszę tu to znak, że nie ma efektów pozytywnych ( zresztą być nie mogło, bo jak działały oryginałki to nie wina sprzętu w sferze fizycznej ). z góry dziaaa' za pomoc..
Combat: 65
Profesja: Skiller
Nick: badyleq
Members: nie
Wiek: 31 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 66 Skąd: przybywasz?
Wysłany: 2010-05-14, 16:47
hmm, to jeszcze inaczej wygląda.. odpaliło mi nagrywaną płytę z mp3, ale nie chce odpalić płyt z linuksem i windowsem nagrywanym.. o co tu chodzi!! na pewno dobrze nagrane, gdyż windowsa już kiedyś instalwoałem, zaś linuksowa płyta działa na innym komputerze
@edit
prawdopodobnie napęd swoje przeżył i nie ma sensu go już naprawiać =] ponad 5 lat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum