Siemanko!
Mam takie pytanko czy mógłby ktoś z membersów zrobić mi dla klanu baze ? Tam by byla kula szklana cos takiego jak u alchemika albo tak gdzie w varlock kupuje sie runy. Moglby ktoś ? Prosze o odpowiedz !
To nie Tibia tu nie da sie kupować domków Mozesz zalozyc jedynie swój własny dom w którym mozecie przebywać pod warunkiem ze właściciel domu będzie w nim obecny
Z tego co wiem nie da sie na RuneScape zrobic takiej bazy jak juz wspomniał kolega wyzej mozesz miec conajwyzej swoj domek ktory przerobisz sobie na "baze" i urzadzisz jak bd chciał ale gracze i tak nie beda mogli do niego wejsc jesli ciebie niebedzie w srodku.O czywiscie jesli ci bardzo zalezy mozesz znalezsc jakis domek na F2p i nazwac go baza tyle ze nie bd on twoj i kazdy bd mógł tam wejsc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum