Combat: 105
Profesja: Łucznik
Nick: vMerton
Members: tak
Wysłany: 2010-05-31, 06:51
michalek987 napisał/a:
polski serwer by się przydał. Chyba zasłużyliśmy na to po tej wygranej!!!
Po wygranej, Mod Karolina zaproponowała, żebyśmy wszyscy poszli do Blue Inn (taki bar w Varrock, przed sklepem z mieczami)
I właśnie będąc tam, ktoś się jej zapytał czy mamy szanse na polski serwer. A on odpowiedziała, że właśnie o to dla nas walczy
Więc.... W Jagexie jest już pomysł założenia Polskiego Serwera na 100%... Nam pozostaje tylko czekać...
Combat: 120
Nick: Coriniz
Members: tak
Wysłany: 2010-05-31, 09:31
Wspaniały war, w dobrym stylu pokonaliśmy Holendrów, którzy według mnie zlekceważyli nas jako przeciwnika. Mam nadzieje, że za rok ponownie zostanie zorganizowany tego typu turniej.
Odnośnie zachowania niektórych Holendrow jestem pewien , że spamowali w Varock jedynie nieliczni, większość uznała nasze zwycięstwo. Gdyby to oni wygrali uczciwie na 100% u nas również znaleźli by się i tacy, którzy spamowali by Holandii, że oszukiwała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum