Combat: 92
Profesja: Skiller
Nick: xVaraderox
Members: tak
Wiek: 28 Dołączył: 12 Sty 2010 Posty: 318 Skąd: się biorą nooby?
Wysłany: 2010-05-30, 14:41 20Dollars2Surf
Kto by chciał zdobyć trochę kasy na np. membersa? Wszyscy myślą, że za darmo to nawet w ryj nie chcą dać, ale to nie prawda!
Wchodzimy TU, wpisujemy swój email i ściągamy mały programik w którym lecą punkty za oglądanie reklam.
Jeżeli nie chcecie mnie wspomóc możecie wejść przez zwykły link.Lecz jeżeli wejdziecie przez mój, nic wam się nie stanie, a dla mnie to bardzo dużo znaczy.
Varadero, twoje linki zostaly zmienione... zakaz na forum jest wykorzystywania ludzi na wlasne korzysci. jesli reklamujesz taka strone dajesz "czysty" link do strony i opisujesz to. Co najwyzej na koncu postu mozesz umiesic swoj ref link i napisac ze jesli ktos chce cie wspomoc to moze poprzez ten link wejsc.
Combat: 92
Profesja: Skiller
Nick: xVaraderox
Members: tak
Wiek: 28 Dołączył: 12 Sty 2010 Posty: 318 Skąd: się biorą nooby?
Wysłany: 2010-05-31, 19:09
Skicek napisał/a:
Varadero, twoje linki zostaly zmienione... zakaz na forum jest wykorzystywania ludzi na wlasne korzysci. jesli reklamujesz taka strone dajesz "czysty" link do strony i opisujesz to. Co najwyzej na koncu postu mozesz umiesic swoj ref link i napisac ze jesli ktos chce cie wspomoc to moze poprzez ten link wejsc.
Dałem najpierw ref link, a potem na dole jest zwykły link...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum