Klan Dragon Hunters zostal zalozony 31 marca 2005 roku przez Adamigo290 i Ser Thomasa (obaj już nie grają w RuneScape). Jesteśmy klanem aktywnie prowadzącym wojny między klanowe, oraz klanem często spotykanym na PvP.
W 2009 roku, wynikiem głosowania uzytkownikow portalu Tip.It zostalismy obdarzeni tytułem "Best full out clan".
Aktualna władza w DH:
Wymagania rekrutacyjne:
Z racji że należymy do ścisłej czołówki polskich klanów, stawiamy na pełen profesjonalizm. Aby złożyć podanie do klanu Dragon Hunters, wymagany jest minimum 107 f2p combat lvl + 85 def lvl.
Oprócz tego, wymagany jest również screen minimum 5 rune setów w banku.
Mimo wszystko, interesuje nas również osobowość potencjalnych klanowiczów. Dlatego, stawiamy też na:
kulturę osobistą
szacunek do kolegów z klanu
sumienność
lojalność
Nie jesteśmy barem, z którego możesz wyjść i wrócić kiedy Ci się podoba. Jesteśmy pewnego rodzaju rodziną i bardzo nam zależy żeby relacje między klanowiczami były jak najlepsze.
Co możemy zaoferować:
Przede wszystkim niepowtarzalną, rodzinną atmosferę pęłna zaufania. Zasady są proste - jeżeli Ty jesteś wporządku wobec innych, inni są wporządku wobec Ciebie.
Poza obowiązkowymi wojnami i pk tripami f2p, oferujemy również fun eventy (klanowicze sami mogą organizować fun eventy, od Boss Killing przez Castle Wars po Fight Pits).
99 Cooking: 13 VI 2010 99 Firemaking: 17 X 2010 99 Defence: 2 II 2011 99 Hunter: 11 III 2011:
99 Magic: 13 IV 2011 99 Hitpoints- 15 VII 2011 99 Attack- 27 XI 2011 99 Strength- 18 I 2012
Jednak jestem noobkiem. Gram od chyba 2004 roku, słyszałem o wielu klanach, ale o Was pierwszy raz, a niby jesteście w czołówce. Nio, ale muszę przyznać że zbieracie tylko ludzi z wysokimi levelami combat, bo jesteście bardziej war klanem. Z pewnością znajdziecie dużo chętnych do swojego grona.
Skoro sie nie lubi wojen nie wiem jaki jest sens dołączania do klanu. A bez przynależności do jakiegoś klanu nie widzę sensu grania w RuneScape. Ale to tylko i wylacznie moje skromne zdanie.
Matzz, taki offtop, dlaczego uważasz że bez klanu ta gra nie ma sensu? Znam ludzi którzy grali w tą grę tylko dla woodcutingu, siedzieli online 24/h i scinali drzewa (teraz ich mniej jest, kiedyś była cała masa tych nolifeów). Nawet ubrań nie chciało im się przy tworzeniu konta wybierać. Wbijali 99wc i tworzyli nowe konto. Nie chciało im się robić questów, bić combat i ćwiczyć innych skilli. Jednak gra dla nich miała sens. Więc jakie jest Twoje skromne zdanie? Co takiego wyjątkowego jest w byciu w klanie?
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak
Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2011-02-15, 17:12
GetNasty napisał/a:
Znam ludzi którzy grali w tą grę tylko dla woodcutingu, siedzieli online 24/h i scinali drzewa (teraz ich mniej jest, kiedyś była cała masa tych nolifeów).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum