Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak
Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2010-07-14, 21:00 Sparing z Brazylią
Mod Karolina wraz z brazylijskim Mod'em Turtle zaprasza na towarzyską walkę z Brazylijczykami. Zaproszenie skierowane jest do wszystkich polskich graczy, bo jest to sparing towarzyski i nie będzie wymagany żadny level combat. Przypominamy, że Brazylia okazała się dla nas najtrudniejszym przeciwnikiem podczas tegorocznego turnieju IFK, więc starcie to zapowiada się ciekawie.
Sparing z Brazylią: Sobota, 17 lipca 2010; godz. 20.00 czasu polskiego; Clan Wars
Kliknij tutaj, aby przejść do tematu o tym sparingu na Forum RS.
Ja byłem ale nie robiłem screenów niestety Ale walka muszę przyznać była naprawdę super 2 zwycięstwa Polaków! Uczestniczyłem w tej walce jako [z tego co widziałem] 3 najgorszy Player xD Był jakiś 60 któryś i jakiś 70 któryś no i ja a dalej to już od 100 w górę Ale muszę przyznać że nie padłem tak szybko Trochę powalczyłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum