Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak
Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2010-04-12, 20:18
To chyba 5+ lat temu.
Amok
Combat: 63
Profesja: Łucznik
Nick: Amokko
Wysłany: 2010-07-24, 15:10
Witam wszystkich po 3 letniej rs'owej abstynencji zwłaszcza tych którzy mnie jeszcze pamiętają (stary Amok pl) Przeglądam sobie wasze forum, a tu nagle taki temat, więc szybko odświeżyłem stare screeny i juz poleciały na forumowego maila. Niestety sporo się zawieruszyło przy zmianie kompa, no ale zawsze jakieś są. Poza tym ostatnio znowu zacząłem sobie pogrywać w rs'a także jak ktoś ma ochotę powspominać stare czasy to mój nick w grze Amokko.
nowa postac ?:P co zrobiles ze stara? jak cos to zapraszamy na nasze cc a screeny zaraz zobacze czy doszly mam nadzieje ze podpisales z jakich lat byly
Zanim wypowiesz się w dyskusji, pierw zapoznaj się z dwiema stronami tematu, by móc poważnie dyskutować.
Na pytania dotyczace RuneScape odpowiadam tylko w tematach
Amok
Combat: 63
Profesja: Łucznik
Nick: Amokko
Wysłany: 2010-07-24, 15:43
Zrobiłem ją już dość dawno, więc nie musiałem startować tak zupełnie od zera. Starą postać dałem ziomkowi, który miał postać Wlodzio, a wcześniej Fireguard16, w sumie spoko koleś i Amokiem też dobrze kieruje, więc jakoś specjalnie nie żałuję. Tak są podpisane, lata 2005/2006 i nawet się znalazł z pierwszego mojego d chain dropa jeszcze na starej grafice kalphitów, ale to było
ja mam ponad 100 zdjęc ale w innej jednostce centralnej, która jest na strychu nie podłączona. głownie pk bo trzeba było odkumentować kille dla medali :D poza tym UNIKAT! mucy kotlet trenujacy ranged, moje achievmenty skillowe a tak to pk pk pk :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum