Oczywiście że przyjdę Zawsze chciałem powalczyć z Pc, ale nie wiedziałem że będę walczył przeciwko xD Ale to nie istotne...przyjdę z plecakiem swordfish'ów i będę walczył Tylko mam jeszcze małe pytanie.... Wiem że zbiórka na BH, ale gdzie dokładnie?
Ja będę chyba jako najniższy lvl Ale i tak przyjdę tylko szkoda że nie mam już swojej zbroi z rune (g) Straciłem ją czyli jakieś 4.8 miliona Byłem wtedy bardzo naiwny i to dlatego...ale było minęło nie można się zamartwiać tylko trzeba się uczyć na błędach Przyjdę ze zbroją z runy
Chciałbym podziękować Cycowi za to że zorganizował ten wyjazd,
Nigdy wcześniej nie byłem na CW.Buczkowi Princowi i Hagenowi za miłą atmosfere.
Sindowi za śmiech i małą "wymianę"słów (nie śmiałem się z tobą tylko z ciebie kolo)
Wqe161 za to ,że zgodził się ze mną pójść na dzicz pozwolił się prowadzić i za to ,że czekał razem ze mną 2 godziny.Dziękuje za mój pierwszy war za to że mnie przyjęliście chociaż byłem najsłabszy.Dziękuje też za to ,że traktowaliście mnie na równi (zwłaszcza ty Sind) a nie jako nooba który przyszedł popatrzyć.
Andrzej1345(AndrewCorAndre na innych forach nie związanych z runescape)
i jeszcze jedno PC 4 EVER!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum