Siemka.Jak tak czytam te tematy mysle ze móglbym spróbowac cos "stworzyc" ale jestem kompletnie zielony(czyli nie spodziewam sie jakiejs rewelacji) w tych sprawach i z tad ten temat. CHcialbym sie dowiedziec jak sie wogóle tworzyć te obrazki i jakich programow uzywacie (bo podejzewam ze na pewno nie painta)
Edit by ja:Wiem ze nie będe odrazu master a CHcialbym sprobowac moze po jakims czasie wkoncu się naucze.
Gdy ktos wierzy w coś czego nie ma to nazywamy go szale?cem, lecz gdy to samo dolega wiekszosci ludzkosci nazywamy to religia Nie pisze poprawnie po polsku
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak
Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2010-08-08, 13:33
Na razie jakiś wielkich projektów graficznych nie planujemy, wystarcza nam niezastąpiony Vego , ale jakbyś w przyszłości chciał z nami współpracować to możesz się podszkolić w jakichś Gimpach czy Fotoszopach. W necie jest dużo poradników.
Najpierw preferuje Słownik Języka Polskiego. To nie żadna złośliwość, poprostu lepiej pisać poprawnie. Poza tym musisz sie dobrze wyszkolić by tworzyć grafike na strony. To nie byle co. Wyobraźnia jest tutaj ważną cechą. Pózniej dochodzą umiejętności.
Kylos ma rację!! SŁOWNIK! Jak przeczytałem twój post to mnie skręciło aż! Słowo "Chciałbym" pisze się przez "CH" To jest jedno z twoich błędów, których użyłeś znacznie więcej w tym poście więc proszę cię chociaż sobie pobierz mozille!
Lord Hagen70
Combat: 135
Profesja: Wojownik
Nick: Lord Hagen70
Members: tak
Wysłany: 2010-08-09, 16:38
ja coś nieraz tworze, ale to nie wygląda najlepiej. Znacznie lepiej idzie mi w ruchomych obrazach lol ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum