ja mam tylko 4 programy 1,2,3 i polsat bo starsi chcieli zeby moj mlodszy brat sie uczyl a nie bajki oglondał ale on i tak sie nie uczy tylko spi calymi dniami...
ale mi tam nie zaleezy na tym zeby sie uczyl tylko na tym zeby miec co oglondac w TV a jesli on sie bendzie uczyl to starsi pomyslom ze ich metoda podzialala i tym bardziej nie zamowiom kablowki albo jakiegos innego dekaodera
Jaguarx18
Combat: 132
Profesja: Wojownik
Nick: Laki
Members: tak
Wiek: 37 Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 406 Skąd: Kazimierza Wielka
Wysłany: 2006-04-09, 21:59
to sie ugadaj znim lol np. niech napole wychodzi starsi potem zrobia kablowke i bedzie siedzial w domciu ogladal i sie uczyl najwyzej mu pomozesz w lekcjach
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
03.05.2007r. godz. 22:26 -- I orgazm Kuby
20.07.07r. godz 19:41 -- II orgazm Kuby
Jaguarx18
Wysłany: 2006-04-11, 10:12
he swierze powietrze dobre skoro swierze to starachowice to wies ba wzadnym miesie niema takiego powietrza jak na wsi nie myslisz ze to troche za dlugie?? ide na swierze powierze??? nie lepiej wychodze??? albo ide na dwor albo ide na pole??? jest krutsze i mniej skomplikowane
ahhh Wrong Turn (Zły Zakerte )wow ale fajne film zwlaszcza jak to babe tneli na kawalki sikiera ahhh to bylo cos a tera jest Wzgorza maja oczy czy jakos tak to jest podobne do Wrong Turn omg uwielbiam takie filmy gdzie sie tnie cialo sikiera i pokazuje flaczki
[ Dodano: 2006-04-11, 17:13 ]
jaguar w Hostelu podobalo mi sie tylko 2 akcje albo 3 jak przewiercil mu nogie wiertarka jak odetnol jej galke i wyplynal plyn ahh to bylo piekne i na koniec jak mu odetnol palca niczym Pila 2 LOL
Jaguarx18
Wysłany: 2006-04-13, 23:58
Ciekawe skad sie wzielo powiedzenie "pizdzi jak w kieleckim" bo umnie w miescie sa lepiej rozmieszczone blok kolo bloku a nie 1 blok a drogi 5 km dalej.... a pozatym spale kielce za te prawko kto z klanu niech ucieka dlatego tu pisze......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum