Gdy ktos wierzy w coś czego nie ma to nazywamy go szale?cem, lecz gdy to samo dolega wiekszosci ludzkosci nazywamy to religia Nie pisze poprawnie po polsku
Cs to przeszłość! Teraz jest Left 4 dead i też się gra przez neta Możecie mnie wpisywać do swojego steama mój nick w grze to "Osa" :D Będę czeka na zaproszenia Pozdro
Gdy ktos wierzy w coś czego nie ma to nazywamy go szale?cem, lecz gdy to samo dolega wiekszosci ludzkosci nazywamy to religia Nie pisze poprawnie po polsku
Żeby grać w lefta nie trzeba mieć steama!
Steam to nie jest du du tylko najlepszy program na świecie bo dzięki niemu możesz grać przez internet w CS a ja nienawidzę grać nie przez neta w gry:/ Boty są durne A poza tym to Left 4 dead to jedna z najbardziej cenionych gier na świecie Otrzymała wiele nagród z różnych kategorii
Combat: 107
Nick: Piwny_Brzuch
Members: tak
Wysłany: 2010-09-07, 16:14
Kto chce sobie nabić znajomych na steamie to niech mnie zaprosi nick: Buczek22154
Co do cs: Gierka z bardzo wysoką grywalnością, ale nie przebije grafiki source, którego nie mam
Oczywiście gram w cs bo bardzo dużo osób w niego gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum