Combat: 138
Profesja: Quest Master
Nick: Michalinho
Members: tak
Wysłany: 2010-10-04, 21:18
poszukajcie na forum może znajdziecie, bo kiedyś było nawet założone studio PC i miało być robione takie promo ;p ale wszystko stanęło i nie wiem co z tym jest ;p
Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Wysłany: 2010-10-04, 21:22
skicu niestety wróci dopiero za w przyszłym miesiącu, ale może hagen coś pomoże, bo on też tam jakoś coś ogarniał w tym studio ^^ jak wymyślicie jako taką fabułę czy chociaż temat to mogę przyjść.
Combat: 97
Profesja: Wojownik
Nick: Bestsongo
Wysłany: 2010-10-04, 21:45
Vegossj, potrzebujemy kogoś kto przetłumaczy zdania z polskiego na angielski. Może chciałbyś pisać się na tą robotę? Oczywiście występować też bedziesz mógł.
Hmmm... A to ma być fabularyzowane promo video, czy zwykłe pokazanie co fajnego tu jest? I po co na angielski, skoro i tak angole nie rozumieją polskiego?
I po co na angielski, skoro i tak angole nie rozumieją polskiego?
LOL... No po to na Angielski, aby angole rozumiały filmik Nie rozumiem za bardzo tego twojego pytania, no ale starałem się odpowiedzieć na to jak mogłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum