Combat: 19
Profesja: Łucznik
Nick: Ranqer V
Members: tak
Wysłany: 2010-10-25, 12:28 Lesser Demon
Joł! To znowu ja Mam kolejne pytanie. Dam radę iść na lessery z takimi skillami? Mam 50lvl cmb. A i nie śmiejcie się z totalu, i z statów innych, bo na razie w to nie wnikam. Ok czekam na odpowiedź.
Wysłany: 2010-10-25, 13:10
Ok, dobra. Już mam iść, czy może lepiej na hilach jeszcze poexpić ranged?
A i skille melee, to na hilach, czy gdzieś indziej proponujecie? Bo siły do 60 chce wbić
EDIT
Aby nie robić nowego tematu to jeszcze jedno pytanie. Jak się przelicza hity na expa? Widziałem to gdzieś, ale nie moge znaleźć gdzie. Chodzi o to, że jak walniesz np. 40 to dostaniesz 22expa. Coś takiego :d
Aby nie robić nowego tematu to jeszcze jedno pytanie. Jak się przelicza hity na expa? Widziałem to gdzieś, ale nie moge znaleźć gdzie. Chodzi o to, że jak walniesz np. 40 to dostaniesz 22expa. Coś takiego :d
Dość łatwo to policzyć Wystarczy że zaatakujesz cokolwiek i przyglądając się liczbie exp określ ile zabrałeś HP
Aha i na portalu masz bardzo dużo artykułów typu gdzie expić od jakiego do jakiego combatu itd. Wystarczy poszukać.
Wysłany: 2010-10-25, 18:13
O to mi chodziło! ^^ Thx wszystkim. No to idę sobie expić, lecz troche wolno je ubijam, więc nie wiem, czy nie opłaca mi się bardziej na coś innego iść...
Polecam Giant spidery z 50 Combatem. Są bardzo łatwym przeciwnikiem i nic nie dropują więc polecam zabrać cały plecak dobrego fooda i szybko wbijesz dobre levele Ja tam dobiłem attack str i def do 70 Znajdują się w SoS'sie
;]
Wysłany: 2010-10-26, 08:56
Tak wiem byłem tam, ale nie znalazłem niczego za czym mógł bym "zakampić", czyli inaczej po prostu się schować. Może jestem ślepy, albo nie mogłem znaleźć, bo działałem pod presją czasu, ponieważ miałem chyba 47lvl, i mogły by mnie zabić. Tak więc, są tam miejsca do ukrycia się?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum