Combat: 19
Profesja: Łucznik
Nick: Ranqer V
Members: tak
Wysłany: 2010-10-27, 09:33
Ta, ale jak mi rodzice fundują pierwszy miesiąc? :D
EDIT
Pytanie do fishingu. Czy w shilo village i catherby można łowić wszystko? trouty, tuny, swordfishe, lobstery, sharki...? Bo pamiętam, że łowiłem w catherby lobstery, a więcej nie pamiętam :D
Wysłany: 2010-10-27, 18:36
A do jakiego poziomu powbijać te skille? Bo np. fishing można łatwo wbić np. w shilo village albo w catherby czy jakoś tak :D Ale craftingu, runecraftingu, smithingu i miningu nie cierpie...
FM jest strasznie łatwo wbijającym się skillem więc to obowiązkowo wbij na F2P Co do cooking to już jest troszkę trudniej niż fm ale też jest dość łatwo więc również polecam tego skilla uzupełnić bez subskrypcji membership No i jeszcze co do skilla fishing to uważam że ten spokojnie możesz wbić na 80 bo dalej na f2p już jest ciężko
ranqer napisał/a:
Ale craftingu, runecraftingu, smithingu i miningu nie cierpie...
Crafting też się szybko wbija i jest bardzo fajnym skillem co do runecraftingu to w ogóle olej ten nędzny skill... smithing i mining tu już jest bardzo duży zarobek jeden z największych w grze dla graczy F2P Mining to u mnie najwyższy skill ponieważ dzięki niemu zarabiam:) Tobie też polecam wbijać mining
Wysłany: 2010-10-29, 07:40
Na fletchingu? Słyszałem takie coś, że aby wbić duży lvl, to idziemy do lasu z normalnymi drzewami z siekierką i nożem w plecaku. Ścinamy ich 1000 i na te patyczki przerabiamy, mamy 15000 tych "patyczków". Wychodzi nam 20lvl. Dorabiamy pióra i mamy 33lvl i groty i mamy 40 któryś lvl. Od jakiego lvl'u zaczyna się dobrze zarabiać? I dobry jest red d'hide set czy lepiej w czymś lepszym chodzić, i expić kuszą czy łukiem?
Wysłany: 2010-10-30, 09:14
Ja mam już chyba 18lvl fletchingu, 1000 wystruganych patyczków, 1000 piór i 1000 iron grotów. Czyli troche lvl'a wejdzie :D A jaką kłuszą na 60lvl i bełtami? Mam tylko 530k.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum