w 2-3 tygodnie to już może z miliard zarobić jakbyś chciał Masz pełno sposób dobrego zarobku.... masz pełno stworków z świetnymi dropami masz fallador party room na którym można zarobić przy odrobinie szczęścia
[ Dodano: 2010-10-31, 12:46 ]
I do tego pełno skilli na których zarabiasz w dziesiątkach milionów
Fallador room party to raczej tylko p2p. Dropki są jeszcze niedostępne (mam 65 cmb) Skille są strasznie czasochłonne. W dwie-trzy minutki dojdę dopiero do Party roomu/zabije stworka/zacznę skillować. Chodzi mi o szybka kasę.
No jeżeli chodzi o szybką kaskę to ja nie znam sposobu No najlepiej chyba by było jakbyś wybrał jakiegoś stworka, który ma dobre dropy i posiedział tam ze 3 godzinki, a na pewno z kilka milionów byś zarobił
płakac ze smiechu mi sie chce jak to czytam. 0 pojęcia o tym co mówisz człowieku. Musiałby chodzic na jakies gwd/corporal bądz Dagannoth Kings czy coś w tym stylu. Nie da sie w 3h zarobic kilka milionów. Z tym łączą sie dobre skille, ktoórych jak on mówil narazie nie ma. 2-3tygodnie i moze pare milionów zarobi. Praktycznie na kazdym skillu sie traci teraz. Oprócz huntera czy rc, wc, fish ale by dobrze zarabiac trzeba tez wysoki lvl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum