Combat: 92
Profesja: Skiller
Nick: xVaraderox
Members: tak
Wiek: 28 Dołączył: 12 Sty 2010 Posty: 318 Skąd: się biorą nooby?
Wysłany: 2010-10-01, 17:10
-Robienie steel barów.
-Robienie mithril barów.
-Przerabianie cow hide na hard leather.
-Pvp (z dobrym szczęściem dostaniesz np. coś corrupt dragon).
-Ścinanie yewów.
-Kopanie coal.
-Kopanie mithril.
-Kopanie adamant.
-Kopanie rune.
-Kopanie golda
-Chodzenie na drop party (z dobrym szczęściem dostaniesz coś wartościowego).
-Zabijanie krów dla cow hide.
-Zabijanie Lesser Demonów (dropią rune hełmy).
-Merchantowanie
-Przy znalezieniu odpowiedniego itemu do High alchu można czasami nawet zarobić
Niektóre są na wysokie lvl danej umiejętności, ale nie podałeś przedziału lvlowego itp.
omg TO PO TO się robi arty, żeby potem ktoś się o to pytał na forum??
Ten art, który wrzuciłeś już nie jest dobrym rozwiązaniem, ponieważ od chwili pojawienia się skilla dungeoneering'u wszyscy zaczęli sprzedawać to lumpwurt root i teraz to jest strasznie tanie Może i nadal się opłaca to co opisał bucik w swoim Arcie ,ale radzę posłuchać Varadero:)
Chyba każdy z was mial kiedys problem z zarobkiem czy macie jakies pomysky na zarobek w Rs-ie na free....?
No więc wydaje mi się, że jednym z dobrych sposobów zarabiania jest również zabijanie potworków w SoS Niektóre mają bardzo różnorodne dropy Można też kupować peleryny z widerness i biegać do banku i tak w kółko Mój kuzyn zarobił na tym około 1 M więc wydaje mi się, że to też jest dobry sposób na zarobek. Oczywiście te peleryny które kupisz na Widerness najlepiej sprzedać na GE, aby dużo zarobić Chciałem o tym zrobić Arta ale się rozmyśliłem bo do tego trzeba czasu, czasu i czasu xD A poza tym nie jestem w tym dobry A co do zarobku to bardziej Ci polecam trochę pozabijać na SoS ponieważ tam masz kasę + Exp A do tego drugiego sposobu to trzeba wiedzieć gdzie i kiedy, a to z czasem się zmienia bo pelerynki raz tanieją a raz drożeją
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2010-10-02, 13:38
Oskarboss96 napisał/a:
polecam trochę pozabijać na SoS ponieważ tam masz kasę + Exp
lepsze dropy są na SoPS 80+ cmb i jedziesz z tymi robaczkami na 56 lvlu z 95+ fajnie się zarabia na tych większych (83lvl?) stosunkowo często dropią rune scimi albo sq shieldy i dużo runek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum