Nigdzie nie znalazłem informacji na temat kanału IRC. Co wy na to, aby owy kanał powstał? Z forum korzysta dużo ludzi, większość grających w runescape pewnie z SK, a w nim jest IRC, więc można sobie umilać czas rozmowami.
Wiesz, nie wszyscy używają SwiftKit, nie wszyscy lubią bawić się w irc i tak dalej. Zresztą, Skicek i LHX mają wystarczająco dużo problemów z portalem, jakby im dołożyć jeszcze irc, to by się chyba pozabijali
dokladnie duzo pracy mamy z portalem i forum a co dopiero irc ktore musi byc moderowane a odpowiednich odpowiedzialnych osob ciezko znalezc wystarczy popatrzec po tym jak "duzo" jest osob w team event.
pozatym staramy sie podtrzymywac klimat gry a wiec przegladarka rs'a jest bardziej wskazana od wszystkich sk, ss itd
Combat: 118
Profesja: Skiller
Nick: red angel111
Members: tak
Wysłany: 2010-11-07, 13:23
Hekto napisał/a:
można sobie umilać czas rozmowami.
Wczoraj cię widziałam na naszym cc i nie byłeś zbytnio rozmowny... CC świetnie spełnia swoje zadanie
Hekto napisał/a:
mozna sobie ulatwic gre obliczeniami, jakimis gierkami
Obliczenia też można na cc zrobić + najprostszy kalkulator (w systemie windows), a co do gierek, dla mnie to jak grę w szachy umilać sobie układaniem w między czasie pasjansa
Hm.. Ja mam kilka artykułów dotyczących zabezpiecze? w runescape , czyli mniej więcej mam o pinie i recovery questionsach mogę dać bo cieszyły się popularnością. Zabezpieczenia konta" lub też dodać tam jak zrobić PIN w banku i kilka wskazówek jak dobrze korzystać z PINU czyli wkładanie itemków do banku po sko?czeniu gry.
Tez mógłbym się tym zająć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum