Combat: 107
Nick: Piwny_Brzuch
Members: tak
Wysłany: 2010-11-12, 00:21 Co tygodniowy wypad na dunga!
Witam!
Postanowiłem zorganizować cotygodniowe wypady na dunga, które będą odbywać się na f2p. Razem odkryjemy podziemia Daemonheim i zbadamy ich zawartość...
Dzień: i tu właśnie pojawia się problem, ale mi najbardziej odpowiadałaby sobota (można ustalić)
Godzina zbiórki:18:00 (można ustalić)
Godzina rozpoczęcia: 18:10 (można ustalić)
World: 93
Zbiórka: Daemonheim
Clan chat: P_Ciemnosci
Ekwipunek: Dobrze byłoby mieć zbindowany najlepszy sprzęt.
Krótki opis przebiegu: Będzie to mniej więcej wyglądało tak. Spotykamy się, ustalamy piętro, jego wielkość oraz liderów danej drużyny, jeśli zdarzyłaby się większa ilość osób.
Zasady (w razie potrzeby): Podczas wypadu należy zachować kulturę, nie powodować kłótni itp.
Inne ważne informacje (w razie potrzeby): brak
Ja bym napisał "W grupie siła" bo to śmiesznie brzmi
Z chęcią przyjdę na dunga i proponuję już teraz niech ci co będą ustalą grupy
Ja mam 38 Dung i mogę być w Grupie np. z takimi graczami co mają od 30-40 Dung Chyba, że wolisz to organizować jak już tam będziemy W każdym bądź razie przyjdę w sobotę na 80%
Rozkład walk to 17, 18, 19 więc dopiero o 20:30 będzie pewnie koniec. Polecam na godzinę 21:00
[ Dodano: 2010-11-19, 20:58 ]
Lol jutro może powalczymy o 22:00? Bo ja na Harrego do kina jadę Chyba że wystartujecie beze mnie co jest lepszym wyjściem bo ja później wbije jak wrócę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum