mamy szanse wygrac ze szwecja wiec bedziemy mieli 4 i z norwegia jak bysmy wygrali to istnieje duza szansa ze wyjdziemy z grupy ale czy damy rade to nie wiem...
a na serio to przegrywamy bo nie ma mnie tam
No tak musi przyjść Skicek i walnąć jakieś zaklęcie odbierające 234534 hp bo bez niego nie mamy szans Czekam Skicek na Ciebie i na twoje niesłychane umiejętności magiczne i nie tylko
A tak na serio to mamy szansę. Tylko ta przegrana z Litwą No trudno trzeba
się pozbierać wziąć do roboty i wierzyć w niepowodzenie Litwy w dalszych walkach Musimy wierzyć również w to że Skicek dołączy do nas, bo wtedy wygrana na 100% <poker face>
no dolaczylbym jak bym mial miejsce w banku i mogl odlozyc itemy i wziac f2p itemy by moc walczyc wiec no w nastepnym tgodniu moze kupie sobie membera wiec musicie poradzic sobie beze mnie i przejsc do cwiec finalow wtedy dolacze do was
Cycu ma rację. Powinni dawać większą nagrodę dla wszystkich wygranych uczestników kraju w walce finałowej. Np. Ta tapeta+ każdy uczestnik by mógł mieć przed nickiem jakiś znaczek np. miecza na dowód, że był na IFK i dzięki niemu wygrał dany kraj Znaczek zniknąłby na następne IFK. To by był bardzo dobry pomysł moim zdaniem, zachęcający wielu graczy do walki, aby być wychwalany za zasługi dla kraju To tylko znaczek którego wykonanie zajęłoby Jagex'owi z 10 sekund a wstawienie przed nick 100 graczom jakieś 5 minut
Combat: 100
Profesja: Mag
Nick: Lord Hagen X
Members: tak
Wiek: 25 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 458 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2010-12-03, 23:09
Przypominacie do złudzenia szlachtę podczas potopu szwedzkiego - nie będą walczyć, bo nie mają w tym interesu.
A gdzie podziały się takie wartości jak duma narodowa i satysfakcja? Dla mnie, samo rozpromowanie naszego kraju i uznanie w grze, która bądź co bądź, jest jedną z najbardziej popularnych na dzień dzisiejszy, sprawia olbrzymią przyjemność.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum