Combat: 84
Profesja: Skiller
Nick: Prince Beker
Members: nie
Wysłany: 2010-11-29, 11:30 Nareszcie! :P
Wiem, że dla większości z Was to nie jest żadne osiągnięcie, ale dla mnie to dużo
Nareszcie, po długiej i wyczerpującej walce udało mi się wbić 1400 total xD
beker masz superowe skille Nie są jakieś wielkie ani niskie są po prostu bardzo fajne i widać od razu że nie jesteś jakimś dziwnym no lifem albo skillerem tylko grasz dla przyjemności tak jak Skicek, albo ja Bardzo ładny Total Gz
pan beker niestety ci nie odpowie bo jest na urlopie A poza tym staraj się patrzeć na datę ostatniego posta Jak już ma z dwa miesiące to lepiej zostaw
NoL i f e r
Combat: 92
Profesja: Skiller
Nick: NoL i f e r
Members: tak
Wysłany: 2011-02-10, 00:43
hehehe zanim jest odświeżony temat do ostrzeżenia nie dostanę i ci gratuluję a ja gram dla przyjemności zdobywania doświadczenia w skillach tak pro po xD
GRatz Beker, ja przy 130 cmb miałem 14 dung^^. Jakoś nie idzie mi ten skill. Za pare tygodni wezne sie troch za rs bo od chyba juz 2 tygodni się nie logowałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum