Cześć mam problem związany z zakupem membersa przez PayPal'a. Nie wiem czy w danej chwili można kupić membersa tą formą bez karty kredytowej, jeszcze jedna sprawa czy jeśli nie mam 10$ na kącie PayPal to wyskoczy bląd, że nie mogę sie zalogować na kąto? Wole abyście to wy mi powiedzieli niż mam wpłacić na kąto 10zł i czekać 3dni na transakcję. Z góry dzięki pozdrawiam.
W większym stopniu chodziło mi o to czy można kupic membersa za pomocą paypal, bez karty kredytowej. Jeśli chodzi o kwestie drugiego postu napisałem uspr. w podtemacie. Nadal był bym zainteresowany odpowiedzią na moje pytanie. ;/
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2011-01-03, 20:22
tak, jak jest napisane w poradniku na naszym portalu mozna zakupic membersa przez paypal chyba ze cos od lisopada sie zmienilo ale watpie
to czy karta kredytowa jest potrzebna ? raczej nie na paypala jest wiele metod przelania kasy z tego co pamietam.
jesli bedziesz mial na PP 10$ nie zł to napewno wykona sie operacja i nie wyskoczy zaden blad
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum