jeszcze nie wiem... obecnie mam już 40 attack, 25 prayer i 25 magic i zostaje mi teraz trenować tylko strenght ;] mam teraz 34... dorobię do około 45-50 i idę na wilda, bo o to głownie mi chodzi, aby bawić się tylko i wyłącznie na wildzie
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie
Wysłany: 2011-02-05, 23:20
azot pl napisał/a:
obecnie mam już 40 attack, 25 prayer i 25 magic i zostaje mi teraz trenować tylko strenght
i prayer po protki, z magią trochę zwaliłeś, bo nie jest wogóle potrzebna, chyba, że do teleportów. bindy średnio wchodzą na takim lvlu i są troszkę za słabe (wystarczy czasu tylko, żeby dobiec i raz uderzyć)
prayer na razie zostawię taki jak mam, choć nie wykluczam, że w przyszłości jeszcze go dotrenuję
z magic nie ma problemu, ponieważ cmb zwiększać mi się nie będzie do lvl 50+ bodajże, a runki w banku mam, żeby dotrenować, ale to też dopiero w przyszłości
obecnie skupię się na samym str, a co będzie potem to zobaczymy ;]
Tak naprawdę na wildzie liczy się ten kto ma niższy combat Ty możesz mieć 30 ranged, magic,str,def,attack i będziesz miał np. 50 combat a on ma ze wszystkiego po 1 tylko ma 99 str i ma taki sam combat co ty albo jeszcze niższy i bierze cię na kilka hitów Musisz uważać na wildzie jeśli chcesz wbijać te wszystkie skille, które ci dodają do combatu.
przecież wszystkie skille nie dodają mi combatu, chyba że chodzi Ci o hp... automat po wysokości skilli "dopasowuje do wojownika, maga lub łucznika" i wtedy cmb skacze tylko przy podwyższaniu skilli do konkretnej postaci, jak masz "rs demona" to możesz sobie włączyć "combat calculator" i wpisać wszystkie skille, dostaniesz informację jaką masz profesję i do ilu możesz trenować pozostałe skille, żeby cmb się nie zmieniał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum