Mam następującą propozycję, najpierw przedstawię zasady i jeśli będą chętni to zrobimy.
Uczestnicy zbierają się w miejscu startu mając plecak wypełniony foodem, sprawdzamy aby wyeliminować zastosowanie teleportu. W chwili startu podajemy lokację do której trzeba dotrzeć, tam jedna osoba ( którą potrzebuję do pomocy ) wręcza każdemu uczestnikowi cape, jest to dowód dotarcia do punktu kontrolnego. Uczestnik który otrzymał cape wraca do miejsca startu. Ten kto zrobi to jako pierwszy wygrywa. Przewiduję skromną nagrodę dla zwycięzcy np. rune scimi. Jeśli znajdzie się druga osoba do pomocy to możemy zrobić 2 punkty kontrolne.
Poniżej przedstawiam podstawowe lokacje na Wildzie.
Zabawa ma 2 stopnie trudności, po 1 znaleźć miejsce i wrócić najszybciej ze wszystkich a po 2 przeżyć ;p
Combat: 118
Profesja: Skiller
Nick: red angel111
Members: tak
Wysłany: 2011-04-05, 00:52
Pomysł ciekawy, maraton można zrobić także poza Wilderness. Mogę się zgłosić do pomocy na pewnych warunkach. Trzeba także uściślić zasady (chodzi mi o dozwolone wspomagacze).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum