Podczas meczu mezczyzna pyta siedzacego obok malucha:- Sam przyszedles na mecz?-Tak,prosze pana.-A stac cie bylo na tak drogi bilet?.-Nie,tata mi kupil. -A gdzie jest twoj tata?.-W domu,szuka biletu.
xxx
-Musimy reaktywowac nasz klub-mowi Szkot do przyjaciela.-Co sie stalo? -Znalezlismy pilke,ktora zgubilismy 2 lata temu.
xxx
Facet widzi w gazecie artykul: "5 mln dolarow dla pilkarza".Po chwili odklada ja i mowi do syna:-Co tak sleczysz nad ta matematyka!?.Wzialbys lepiej pilke i poszedl na boisko pograc z kolegami.
Gość w knajpie pyta kelnera- Jest może kawior? - Nie ma,ale możemy podać przyciemnione okulary do ryżu.
---
Miej oczy szeroko otwarte przed ślubem i przymykaj je później
----
W nocy Kowalski wraca pijany do domu.Żona już śpi,w sypialni jest ciemno.Kowalski przez chwilę obija się o meble,w końcu zdenerwowany woła- Zocha!!zacznij wreszcie wyzywać,bo nie mogę znaleźć łóżka.
---
Młody chłopak w aptece.-poproszę dwa testy ciążowe.W tym momencie otrzymuje SMS-a.Wyciąga komórkę,czyta,po czym klnie pod nosem,a głośno mówi - Co za dzień...Jeszcze jeden poproszę.
- Ech...
- No co?
- Ruch@ć mi się chce...
- No to idź do burdelu.
- Eee... no wiesz... wolałbym z jakąś znajomą babką.
- Eee tam. Pochodzisz tam trochę - to będą znajome...
- Dzień dobry.
- Dzień dobry, panie doktorze.
- No dobra, posłuchamy. Pali pan?
- Nie całkiem...
- Nie całkiem? Jak to?
- Jestem biernym palaczem. Inni palą, a ja oddycham.
- A, rozumiem. No to idziemy dalej. Seks pan uprawia?
- Nie całkiem....
2 geje uprawiaja seks,jeden mowi do drugiego
-wiesz ze mam aids?
-jak to masz aids?! dlaczego nic mi nie powiedziales?
-spokojnie zartowalem, po prostu lubie jak kurczysz dupe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum