Początek zdecydowanie należał do TLK, OOT wyłapało kilka ładnych KO. Ładne tanki z OOT to jedynie phelron i wojtekson. Inni padali jak muchy. W połowie wara niejaki PL Hybryd, który hostował Team Speak TLk, a jest w OOT wykopał naszego pk lidera - Miodka. Po paru sekundach całkowicie wyłączył nam Team Speak'a. Jednak TLK wygrało wara wynikiem 11:0.
Hmm jeśli się nie mylę... to 2 dni temu mieliście na ML 17-18 ppl... gdy sprawdziłem je w trakcie wara to mieliście 23 osoby, później wszedłem sobie w dział rekrutacji... w ciągu 2 ostatnich dni napisane zostały 2 podnia...
To wygląda trochę jak mass recruit
A z wygranej z klanem który wystawia nieco ponad połowę ML bym się za bardzo nie cieszył...
Mimo wszystko Gratulacje.
Lord Hagen70
Combat: 135
Profesja: Wojownik
Nick: Lord Hagen70
Members: tak
Wysłany: 2011-05-16, 13:39
FgZ napisał/a:
Ładne tanki z OOT to jedynie phelron
hah przecież ferlon nie mógł nawet prota włączyć bo nie zmienił prayer'a
Jeśli ktoś Wam wyłączył tsa to nie była to akcja klanowa a indywidualna. Jednak mogło Wam po prostu serwer rozłączyć, rzadko ale się zdarza.
Gratuluje wygranej, byliście lepsi i nie zwracajcie uwagi na to co OOT pisze odnośnie łamania zasad. To są jakieś kpiny, przecież flame nie decyduje o sile klanu tylko o jego kulturze.
Chciałbym też wytłumaczyć Wam kto to jest antisniper bo chyba były z tym problemy. Jak sama nazwa wskazuje ta jednostka zwalcza wrogich sniperów ale nie zalicza się do nich więc antisniperów nie obowiązują limity. Tak też gdy biłem Waszego Pana Himena(możliwy błąd w nicku) nie łamałem zasad
Dziękuje za wojnę, życzę powodzenia i w przyszłości wielu wygranych warów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum