13 kwietnia o godz 12:00 w falador na głównym placu odbędą sie moje i mojego kolegi urodziny wszyscy mogą przyjśc , niestety nie bedzie wypadu na wild bo mam 27 level ale to sie okaże ile ludzi przyjdzie i ilu bedzie chciało to wszystko serdecznie zapraszam
[ Dodano: 2006-04-13, 11:58 ]
ahhhhhhhhhh super urodziny nikogo nie było no cóż sam zjadłem 41 rybek , 5 pizza, 45 kurczaków
(\__/)
(O.o)
(> <) To jest KrUliq. Skopjuj go do swojej sygnatury ?eby pomóc mu na drodz? do dominacji ?wiata!
Jaguarx18
Combat: 132
Profesja: Wojownik
Nick: Laki
Members: tak
Wiek: 37 Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 406 Skąd: Kazimierza Wielka
Wysłany: 2006-04-15, 01:07
Thox Angel napisał/a:
Tak jak ja prawie wszysttkich znam jak nie wszytskich
bo z niekorymi ludzmi czeba wiedziec jak sie obchodzic zeby ich poznac jak chcesz nowych przyjaciul to wstap do akademi tak jak powiedzial kuba a jak nie to sobie kup psa albo kota.........
Jaguarx18
Combat: 132
Profesja: Wojownik
Nick: Laki
Members: tak
Wiek: 37 Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 406 Skąd: Kazimierza Wielka
Wysłany: 2006-04-15, 20:29
dobra mi chodzilo tlumacze.... wiem ze ma maly lvl ale tylko nasz klan jest???????
pies i kot.... to potobno przyjaciele czlowieka ... to nich se kupi to jjuz 2 bedzie miec + akademia jak do jakiejs dojdzie........... teraz rozumiesz???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum