Siema mam pytanie chciałbym wstąpić do clanu mając 40 lvl czy to dobry pomysł czy poczekać do większego, i drugie czy te clany siedzą na jakimś teamspeak,czy też na jakimś ventrillo (żeby jakoś gadać )
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Members: nie Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2011-05-23, 06:47
Jeżeli spełniasz wymagania klanu i czujesz że to dobry pomysł - dołączaj. Co prawda lepsze klany będą miały wyższe wymagania niż 40lvl, ale to w niczym nie przeszkadza żebyś spróbował. Zawsze możesz odejść
Może być tak że siedzą, TS i Ventrillo są dość popularne wśród chyba wszystkich gier MMO. Na jakim konkretnie voicechat'cie siedzą to się dowiesz już od nich.
A jeszcze później to jest anchovies pizza (jakoś tak ) , ale to już nie jest rybka tylko jak z nazwy wynika pizza. Jest lepsza od lobstara i swordfisha ale nie na walki z graczami (wildernes itp.) tylko na takie expienie np. na potworkach. Dlaczego? Bo dodaje 2x po daną liczbę hp co spowalnia ten proces (dodawania hp), a to znacznie utrudnia walkę z jakimkolwiek graczem Warto to zapamiętać
Dar3k [Usunięty]
Wysłany: 2011-05-23, 18:07
Oskarboss96 napisał/a:
Jest lepsza od lobstara i swordfisha ale nie na walki z graczami (wildernes itp.)
Nie zgodzę się z tobą.Pizza + swordfish to najlepszy sposób na pkowanie
Co do klanów to proponuję najpierw wbić 90-100cmb i wtedy zacząć szukać.
Rychu
Combat: 4
Nick: Rychu Kox
Members: nie
Ej i co nosić amulet co daje defence czy amulet co daje attack/strength
nie za bardzo rozumiem pytania.... jeśli ci chodzi o to co dają te amulety to podwyższają twoje staty. Najlepszy na f2p jest moim zdaniem Amulet of Power czy coś takiego Dobry amulet.
Rychu napisał/a:
Hey w jakim czasie wbije 90-100 lvl cmbt ?
To oczywiście zależy od ciebie Ja mam 96 combat i wbijałem go przez 3 lata ale ja grałem sporadycznie i ciągle na f2p
Dar3k napisał/a:
Nie zgodzę się z tobą.Pizza + swordfish to najlepszy sposób na pkowanie
W jaki sposób? Jakbyś mógł rozwinąć swoją wypowiedź na ten temat byłbym wdzięczny
99 Cooking: 13 VI 2010 99 Firemaking: 17 X 2010 99 Defence: 2 II 2011 99 Hunter: 11 III 2011:
99 Magic: 13 IV 2011 99 Hitpoints- 15 VII 2011 99 Attack- 27 XI 2011 99 Strength- 18 I 2012
Rychu
Combat: 4
Nick: Rychu Kox
Members: nie
Zanim wypowiesz się w dyskusji, pierw zapoznaj się z dwiema stronami tematu, by móc poważnie dyskutować.
Na pytania dotyczace RuneScape odpowiadam tylko w tematach
Dar3k [Usunięty]
Wysłany: 2011-05-24, 14:12
Pizza/pie/cakes mają po kilka gryzów.
Jest taki item z jakiegoś questa,gdzie można go "ładować" jedzeniem i jak go wypełnisz to możesz to zjeść.Nie pamiętam,ale około 120HP dodaje.Najlepiej tam wrzucać jakieś krewetki i inne tego typu rybki,bo np. lobster też dodaje 120HP,więc opłaca się tylko tymi słabszymi.
Eating Combo - ANchovy Pizza+Swordfish-90+140 hp=230 hp uleczone na jednej animacji jedzenia.
@Topic:
Na 40 cmb byłem już w Rycerzach Światła (XD), ale to były wyjątki. Teraz w polsce nie znajdziesz low-clanu, możesz spróbować poszukać za granicą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum